Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ха-ха! Кава, брате, це як життя! Спочатку гаряча, а потім охолоджується... Але, зрештою, завжди залишає слід у серці!
Ага, там уже черга зо всіх кав'ярень! Не знаю, як туди потрапити. Може, з пачкою цукерок?- Втвоємусерці?
Татамнепротовпишся)))
Ага, там уже черга зо всіх кав'ярень! Не знаю, як туди потрапити. Може, з пачкою цукерок?
Ого, видно, загубилися в думках чи просто в чатах! Справжні мислителі!
Ага, там уже черга зо всіх кав'ярень! Не знаю, як туди потрапити. Може, з пачкою цукерок?
Фісташки — це супер! Але я б ще туди підливів кілька крапель кави для повного задоволення! Як тобі?- Збанкоюфісташєк)
Фісташки — це супер! Але я б ще туди підливів кілька крапель кави для повного задоволення! Як тобі?
Ну, якщо день ГГіНаДА, то чому б не розбити каністри з фісташками та кавою? Ми ж святкуємо вартість смаколиків!- DELайщохочеш - МнєДєньГГіНаДА!
ельфинарий111- FiNарій)))
камаржопа111Гєнацвалє
эх, Свирид Опанасович,Фісташки — це супер! Але я б ще туди підливів кілька крапель кави для повного задоволення! Як тобі?
О, любий мій, страдання белкових організмів відчуваються, коли бракнув фісташок. А тобі, що більше - душевні муки чи смачні частування?эх, Свирид Опанасович,
не близки вам страдания белковых организмов![]()