Выборы Президента

• Автор теми Автор теми 4663377
  • Дата створення Дата створення

Отдаю свой голос ...

• Виктору Ющенко

Голосів: 8 11.6%
  • Юлии Тимошенко

Голосів: 8 11.6%
  • Виктору Януковичу

Голосів: 17 24.6%
  • Владимиру Литвину

Голосів: 1 1.4%
  • Арсению Яценюку

Голосів: 6 8.7%
  • Анатолию Гриценко

Голосів: 7 10.1%
  • Леониду Черновецкому

Голосів: 3 4.3%
  • Никому из них - все достали!

Голосів: 7 10.1%
  • Будущего Президента в списке нет

Голосів: 12 17.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    69
Є ж прагматичні уроди, які вірять, що тупий-свинотоподібний і неосвічений "проФФесор" янукович зі своєю проросійською політикою буде реформатором чи якоюсь месією для УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ.

янукович - це шлях назад, це крок у безодню, це стрибок у "як кажуть" багно!

Звичайно, є і старі комуняги, які вірять у повернення комуністичн. України. Хай пригають і пфиркають, скільки їм завгодно. Але, я вважаю, що СИМОНЕНКО, як справжній комуніст не має собі дозволяти іздити на іномарках, одягатися у бюрократичний одяг та мати табун дівок для комунЯстичних втіх господаря...

Це все думки...

Я впевненний, що бльшість на цьомі форумі просто займається політиканством.
Людей, які здатні розсудливо розуміти внутрішню чи зовнішню політику своїє країни менше 1-го відсотка.

Отже, на такій гумористичній ноті перейду до ІСТИНИ!!!

Отже, ІСТИНА:

Віктор Ющенко - дуже освідчена людина, але м*яка душою, що не притаманно нашій псевдополітиці!

Юлія Тимошенко - освідчена, але дуже жадібна лисиця
Віктор Янукович - "як кажуть" гімно з молоком, і донбас - це безперечно столиця країни
В Литвин -дуже освідчена, гідна людина
А Яценюк -освідчеда, проєвропейських поглядів людина
А Гриценко -чорний кінь, а можливо і цілий кабанчик)
Л Черновецький -еее... президент Київських алко-космонавтів

Люди, дававйти жити мирно! Єдність - головна запорука гарного майбутього!

Хай щастить!

Ваш М. Саакашвілі

ну, Мишико, ведь можешь, когда захочешь, умным быть!!! Нахуя ж ты на эту дешёвую путинскую разводку повёлся??? Теперь киздец тебе. Лучше уйди сам.

Наблюдение: русский язык действительно беспокоит форумчан больше, чем что бы то ни было.

Признаюсь: для меня это достаточно неожиданно на фоне других проблем Государства.

Я бы хотел, чтобы Черновецкий был президентом, Азаров спикером, а Тимошенко премьер-министром :D :D :D

Но так не выйдет, потому придется голосовать за Януковича....

Наблюдение: русский язык действительно беспокоит форумчан больше, чем что бы то ни было.
Признаюсь: для меня это достаточно неожиданно на фоне других проблем Государства.
Вернее так, те кого волнует проблема языка - наиболее говорливы

Анатолий Кинах высказал предположение о том, что вполне вероятной может стать победа Виктора Ющенко на второй срок Посилання видалено
Возможно, он и прав

Назад
Зверху Знизу