Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Выбор масла

🔴 15:10 Повітряна тривога в Харків.обл.

Что Выбрать

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    34
  • 🔴 15:10 Повітряна тривога в Харків.обл.
Питання на засипку, як кажуть.. А де можна знайти офф.магазини Шелл в Україні? Я питаю не дистриб'юторів (там вони як раз є) а саме про магазини де вона офіційно продається.
Списком не бачив, є тільки ось така онлайн -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, а що в нас проблема шелл офіційний знайти? то й же Епік і т.д по списку. Рахуй якщо код на каністрі є, який онлайн по базі перевіряється, ото тобі і буде оригінал. Воно ж відразу по каністрі видно.

Списком не бачив, є тільки ось така онлайн -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, а що в нас проблема шелл офіційний знайти? то й же Епік і т.д по списку. Рахуй якщо код на каністрі є, який онлайн по базі перевіряється, ото тобі і буде оригінал. Воно ж відразу по каністрі видно.
Shell як і будь-яка інша іноземна компанія не має права продавати свою продукцію в Україні напряму, а лише через мережу дистрибʼюторів. Тому ніякого офіційного магазину shell немає і бути не може.
Може бути магазин хіба що в форматі виставкового залу, а продавати і відвантажувати буде дистр. Або магазин, який бере напряму в дистра.

Shell як і будь-яка інша іноземна компанія не має права продавати свою продукцію в Україні напряму, а лише через мережу дистрибʼюторів. Тому ніякого офіційного магазину shell немає і бути не може.
Може бути магазин хіба що в форматі виставкового залу, а продавати і відвантажувати буде дистр. Або магазин, який бере напряму в дистра.
Ну для мене то що ввозиться "офіційними дистрибʼюторами то вже = Шелл" в моєму розумінні. Я ж так і написав що проблема знайти в нас в місті магазин який оригінальний шелл продає/ від дистрибʼюторів офіційних. Доречі не знав що напряму прямо так продавати не можуть, цікавий нюанс. Це через те що дистрибʼютори платять тут податки? А якби іноземна була то все б туди йшло?

Заправки-же були, якщо ще не пішли, то можливо там має бути орігінал і асортімент?

Ну для мене то що ввозиться "офіційними дистрибʼюторами то вже = Шелл" в моєму розумінні. Я ж так і написав що проблема знайти в нас в місті магазин який оригінальний шелл продає/ від дистрибʼюторів офіційних. Доречі не знав що напряму прямо так продавати не можуть, цікавий нюанс. Це через те що дистрибʼютори платять тут податки? А якби іноземна була то все б туди йшло?
Купи на экзисте или в АТЛ.

На заправках по любому дорожче.. Та я Шелл останній раз в Епіку брав норм. То ж я Baull відповідав, я знаю де його в нас продають. На Атл один раз брав по акції теж норм, на екзісті давно нічого не замовляв із запчастин.

Неризедент не может вести хозяйственную деятельность на территории Украины.

Купи на экзисте или в АТЛ.
На АТЛ норм Шелл, брав пару раз "оріджінал" як кажуть, плюс зручно що відразу накидав і фільтра туди і до ТО готовий:yahoo:. На екзісті щось давно нічого не замовляв, якась була причина але вже не помню яка.

На АТЛ норм Шелл, брав пару раз "оріджінал" як кажуть, плюс зручно що відразу накидав і фільтра туди і до ТО готовий:yahoo:. На екзісті щось давно нічого не замовляв, якась була причина але вже не помню яка.
Мнє на екзістє два аморта пєрєдніх продалі на одну сторону. А заказивал лєвий-правий.
І подшипнікі ступічниє, коториє отходілі трі тисячі км. Оба, бля. Ладно б одін бракований бил.

Мнє на екзістє два аморта пєрєдніх продалі на одну сторону. А заказивал лєвий-правий.
І подшипнікі ступічниє, коториє отходілі трі тисячі км. Оба, бля. Ладно б одін бракований бил.
Взагалі не здивований.. Чого далеко ходить, ось їх відос про Шелл на ютубі, з права все як має бути каністра з кодом для перевірки на офф.сайті. А зліва стоїть каністра вже без коду, м'яко кажучи дивно)):D

Вкладення

• екз.jpg
    екз.jpg
    323.9 КБ · Перегляди: 2
Назад
Зверху Знизу