Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Выбор: ЕС или Славянский альянс?

А разве россияне это славяне? Там славянских лиц почти не осталось. Какие то полукиргызы, получукчи. Вот белоруссы это действительно славяне, хоть и с сильным литовским наследием. С Белоруссией желательно объединится, только, чтобы Лукашенко был союзным президентом.
Деякі білоруси вважають що Литовське Князівство і було Білою Руссю. Та і якщо подумати руська мова там була державною.
Щодо співпраці із Білорусією - абсолютно згоден. Це наш природній союзник, який не бачить нас своїм сателітом.

Ага, а потом западенщина тихо от других отсоединится и тишком-нышком в Европу свалит, нет уж господа хорошие, и в горести и в радости разом. Что хотите нас людоедской россии оставить? Не выйдет. Мы тоже в Европу хотим, пусть хоть с черного хода, мы к этому привычны.
Не думаю. Забагато вони крові за єдину Україну пролили, щоб відокремлюватися. До того ж ідея федерації саме в зміцненні механізму шляхом послаблення занадто тугих гайок. Хоча я більш схильний до складної автономізації.

тоже неплохо, да и более вероятно, хотя неплохо, если б северная Слобожанщина к нам вернулась, при унитарной Украине им такого зла грех желать, а при федерации\кон- нормально
А дехто в канадській диаспорі про Кубань і Зелений Клин (який зпараз китайці активно заселяють) думає. Але ж це їх фантазії, вірно? ;)

Так и в азиатской россии правящая верхушка совсем обезумела, гонит даже на кроткую Беларусь. Против россии объединятся нужно, там их главари совсем с ума сошли, у них уже даже друзья-врагами стали.
Це не в перше таке, в тому то і проблема. Це все імперські комплекси. Але думаю із часом РФ розвалиться сама собою. Це моя особиста думка. Не те щоб я цьому дуже радів - негаразди все ж для людей, але це неминуче.

Деякі білоруси вважають що Литовське Князівство і було Білою Руссю. Та і якщо подумати руська мова там була державною.
Щодо співпраці із Білорусією - абсолютно згоден. Це наш природній союзник, який не бачить нас своїм сателітом.

Не думаю. Забагато вони крові за єдину Україну пролили, щоб відокремлюватися. До того ж ідея федерації саме в зміцненні механізму шляхом послаблення занадто тугих гайок. Хоча я більш схильний до складної автономізації.

А дехто в канадській диаспорі про Кубань і Зелений Клин (який зпараз китайці активно заселяють) думає. Але ж це їх фантазії, вірно? ;)

А дехто в Канадській діаспорі згадує про концтатбори 1914-1921 року виключно для етнічних українців в Канаді. Тема чомусь закрита в Канаді , та й в Україні про неї ні гу гу...:confused:

А інші в Канаді наполягають, що Аляска та Каліфорнія, колонізовані українським козацтвом, та анексовані (зазарбані) Гамерикою:D під загрозою війни на Далекому Сході у Росії, ма.ть належати Україні:іржач:

верно, то их фантации, ну а здесь страницей ранее- ваши:D
кстати, а как понять канадській диаспорі? нет такой нигде, т е нет нигде значительного числа канадских уроженцев, проживающих вне Канады
Пане, думаю ви чудово розумієте про яку діаспору йде мова. Якщо ні - то або легко здогадаєтесь, або вам підкажуть...

Габрук
Ну не знаю, здається вони власну Українську республіку робити не планували, а от у Зеленому Клині таке було. І прапор був, і збори створювати почали.

Ось дехто скептично ставиться до "Речь Посполітої", але якщо подивитися мапу:
Переглянути вкладення 13289812
То особисто для мене ця ідея здається дуже природною з точки зору геополітики і економіки. Свого часу ідея не склалася через непоступливість поляків, але із сучасними реаліями Польща просто буде нездатна культурно поглинути Україну.
Але як на мене спочатку нам потрібно стати по культурно самостійними а вже потім із кимось кооперуватися задля захисту власних інтересів.

1.На Русі як її розуміють ніколи не було царя. Ніколи. Були князі - і не один. Був верховний князь. Царя ж не було. Все що пов'язано з царем має завжди бути пов'язане лише з Московським Царством, а це не "та сама" Русь.
2.Чесно, про що думають ті хто зробив цей кліп? При словах "русского царя" показувати німців - просто смішно.

Интересно, что козаки клялись в верности русскому царю, которого по Флеймхарту не было. Я все больше понимаю, что часть форумчан живет в другой вселенной с иной историей. А на ХФ они попали вследствии сбоя межгалактической связи.

По версии Д. И. Яворницкого приём в Запорожскую Сечь новоприбывшего осуществлялся при выполнении следующих условий:

он должен был быть вольным и неженатым (определение «вольный» подразумевало, что прибывший мог быть дворянином, поповичем, казаком, татарином, турком);
должен был хорошо говорить малорусской речью (если прибывший был нерусским, он должен был забыть свой родной язык и разговаривать по-русски);
должен был присягнуть на верность русскому царю (поклявшись в церкви, что будет верно и до конца жизни служить государю);должен был исповедовать православную веру, соблюдать посты, знать символы веры и молитвы (если пришедший был католиком или лютеранином, то должен был принять православие, если — иудеем или мусульманином, то креститься в православную веру);
должен был пройти полное обучение по прибытию в Сечь — изучить войсковые порядки,(выучиться «сечевому рыцарству», и только после этого записываться в «испытанные товарищи», что могло произойти не раньше, чем через семь лет).

Интересно, что козаки клялись в верности русскому царю, которого по Флеймхарту не было. Я все больше понимаю, что часть форумчан живет в другой вселенной с иной историей. А на ХФ они попали вследствии сбоя межгалактической связи.
То Володимир Великий та Ярослав Мудрий вже козаками були? :eek: І до речі, це про який період йдеться?

Исходя из логики Вашего вопроса, Вы уже соглашаетесь, что у русских царь таки был.;)
Не бачу відповіді. Як і посилання до речі. До того ж цікавими є слова "По версии Д. И. Яворницкого". Наскільки мені відомо факти ніколи версіями не називають.
До того ж руський цар та Цар Русі настільки ж схожі поняття як європейський король та король Європи.
Ви абсолютно праві - у "русских людей" цар був, а ось у русинів його не було...

:D:D:D Неужели вы настолько наивны что думаете что Польша согласится выйти из ЕС, где её усердно подкармливают и где дают работу миллионам её граждан в пользу какого-то очередного мифа (проекта Ню-Васюки)?
Так;)

Не бачу відповіді. Як і посилання до речі. До того ж цікавими є слова "По версии Д. И. Яворницкого". Наскільки мені відомо факти ніколи версіями не називають.
До того ж руський цар та Цар Русі настільки ж схожі поняття як європейський король та король Європи.
Ви абсолютно праві - у "русских людей" цар був, а ось у русинів його не було...

Источники Яворницкого, читать здесь.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- 101k - Similar pages

Козаки, наверняка знали, кому клянутся.:D

Источники Яворницкого, читать здесь.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- 101k - Similar pages
Ото вже чудасія - цитував російською, а посилання на україномовну сторінку з джерелами історіка. Мені джерельна база не потрібна, я хочу бачити де він таке казав, і про які часи саме йдеться. В тему:
https://ru.wikipedia.org/wiki/Пётр_II
«В Малой россии ко удовольствию тамошняго народа постановить гетмана и прочую генеральную старшину во всем по содержанию пунктов, на которых сей народ в подданство Российской империи вступил»

Далі ще краще.

Все дела, касавшиеся Украины, были переданы в ведение иностранной коллегии.
Іноземна колегія для "одного єдиного рідного народу"? Думаю тут і пояснення не потрібні.
П.С. Бачу репліку про Русь ти пропустив повз вуха? Якщо досі зі мною не погоджуєшся, хочу все ж чути контраргументи.

Козаки, наверняка знали, кому клянутся.:D
Німцям Романовим? :)

Німцям Романовим? :)

Вы спросили факты, я дал Вам ссылу о источниках фактов. Надо, ищите, я автору и так верю. Вы не верите, ищите.

По поводу происхождения русского царя мы тему не обсуждаем. Мы обсуждаем наличие у русских своего царя. Так вот, по Яворницкому, русским Царем козаки считали самодержца россии.

Надо было Вам раньше родиться, Вы бы точно козаков Мазепу подговорили бы поддержать, а не Петра.:D

Вы спросили факты, я дал Вам ссылу о источниках фактов. Надо, ищите, я автору и так верю. Вы не верите, ищите.

По поводу происхождения русского царя мы тему не обсуждаем. Мы обсуждаем наличие у русских своего царя. Так вот, по Яворницкому, русским Царем козаки считали самодержца россии.

Надо было Вам раньше родиться, Вы бы точно козаков Мазепу подговорили бы поддержать, а не Петра.:D
Я запитав де автор таке каже. Можеш вірити автору, але я не зобов'язаний виріти тобі ;)
Ну не знаю із ким ти оговорюєш чи був у "русских людей" цар, я ж обговорюю чи був цар на Русі. Так що знов ти помилився адресою. Ярослав Мудрий був Європейським князем, але не князем Європи. Так само може бути "русский царь", але аж ніяк не цар Русі. Факт. Беззаперечний. Крапка.

В общем и целом, во всей Европе, включая территорию современной Украины и россии, смерды получали по заслугам, дворянам суд был не писан, а закон был зело строг к должникам, иностранцам и рабам. Могу это предметно доказать. Тока утром.
Угу. Очень интересно о каком документе и о каком равенстве идет речь.

Угу. Очень интересно о каком документе и о каком равенстве идет речь.

Нельзя ли развернуть вопрос?

Я запитав де автор таке каже. Можеш вірити автору, але я не зобов'язаний виріти тобі ;)
Ну не знаю із ким ти оговорюєш чи був у "русских людей" цар, я ж обговорюю чи був цар на Русі. Так що знов ти помилився адресою. Ярослав Мудрий був Європейським князем, але не князем Європи. Так само може бути "русский царь", але аж ніяк не цар Русі. Факт. Беззаперечний. Крапка.

На Руси жили русские люди. Если Вы считаете, что рядом жили руские и русские, то дальнейшее обсуждение теряет смысл.

Ярослав Мудрий був Європейським князем, але не князем Європи. Так само може бути "русский царь", але аж ніяк не цар Русі. Факт. Беззаперечний. Крапка.

На Руси жили русские люди. Если Вы считаете, что рядом жили руские и русские, то дальнейшее обсуждение теряет смысл.
Поговорили.
Крапка!!:іржач:

Флеймхарт, я и сейчас живу на Руси.

Ну якщо громадяни лише України що там живуть зроблять таке волевиявлення, ніхто не матиме право їх спиняти. Але від них таких тенденцій не бачу.

Це з іншої теми, але не можу не прокоментувати і щоб не флудити переніс суди.

1.На Русі як її розуміють ніколи не було царя. Ніколи. Були князі - і не один. Був верховний князь. Царя ж не було. Все що пов'язано з царем має завжди бути пов'язане лише з Московським Царством, а це не "та сама" Русь.
2.Чесно, про що думають ті хто зробив цей кліп? При словах "русского царя" показувати німців - просто смішно.

Справа не в самому слові "цар", а в тому, що країні (або союзу) необхідний лідер з широким колом повноважень.
Взагалі найкращий варіант - відновити копне право настільки, наскільки це дозволяють сучасні умови

https://ru.wikipedia.org/wiki/Копное_право

Справа не в самому слові "цар", а в тому, що країні (або союзу) необхідний лідер з широким колом повноважень.
Взагалі найкращий варіант - відновити копне право настільки, наскільки це дозволяють сучасні умови

https://ru.wikipedia.org/wiki/Копное_право

Точно ты пал жертвой Патрика нынче..:(

Назад
Зверху Знизу