4000 грн на місяць

вячеслав пиховшек

• Автор теми Автор теми Сева
  • Дата створення Дата створення

ПИХОВШЕК достоин внимания?

• С нетерпением жду

Голосів: 8 14.8%
  • Одним ухом слушаю

Голосів: 6 11.1%
  • Московский агент

Голосів: 33 61.1%
  • Пофиг

Голосів: 7 13.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    54
  • Опитування закрито .
а гольдфарб ваще мразь , откуда оно виползло ??
Не гольдфарб, а гольдарб. Донецкого посолу.. Голыми руками не возьмешь! Из судей, а значит подкован...
Сева
При всём моем респекте к тебе (искренне) - откуда ты их всех знаешь?
Спасибо, дружище!
чисто спонтанно... Специально не ищу. Задевает логика. ...Тогда на Ютубе смотрю иные материалы.

Я их не знаю. Друзей таких нет. Да и некогда за работой... Хобби у меня - наблюдать деградацию нравов

Піхва - Піховшик, щось у тому подібне.

Шотуд? Сабжа ещё к бузине не спровадили?

Верно излагает!... Прислушаться стоит

Такие дебилы как ты считают верным то, что им нравится..
Что там верно? На какой минуте? Вот выдели фрагмент, который надо оценить. Или ты , идиот, думаешь, что кто-то будет час слушать бред, который тебе понравился хз почему???

...И представь себе,- это вещают из Киева по NewsONE!
По сути ведь эти люди мечтают быстрее сменить Парашенко. Я учту твое пожелание(Хотя все вещание достойно просмотра всего).
Аналогично как у Александра Семченко(особенно по суду над Януковичем) https://www.youtube.com/channel/UC6psT9WoOinfL2Dk9dB_jEA/videos

Точно умалишенный ..Я тебя просил выделить кусочек длинного видео, тот, который тебе кажется наиболее существенным. И чтобы я убедился, что ты сам этот длинный ролик смотрел. А ты увиливаешь, наглая сволочь, да еще один подсовываешь..

......
Тут все существенно..
:рл::рл::рл:
этот мудило гольдбарт,ради голосов таких мудаков как ватный сева,даже четвертует свою бабушку :D а уж хуйню расскажет вообще какую угодно .Он блять,хоть бы к програмам нормально готовился,а то как первосортное быдло: двух слов связать не может

Це той, шо забезпечував інформаційний супровід приходу грузинського месії в Україну. Є нардепом України. Як і Саакашвілі проводить прокремлівську політику в Україні.

партия изменила название на «Партию регионов»

Все це херня.

Ось він, наш майбутній президент!

debc9g.webp

Даже не знаю,что будет хуже:

нынешний...или вот этот...в кепочке...:збентежений:

(если шо-я не его симпатик...):неа::rolleyes:

Я думала над всем этим и решила.что,может даже,лучше б вообще это...того...без президента...:україна:

Тут взагалі виникає цікава ситуація.
Бидло, яке побачило в Саакашвілі мессію, навіть не здатне усвідомити, що вимагаючи усунення Порошенка, відкривають дорогу до вищої влади таким, як Юлька-воровка, Рабінович, Добкін (останній реально може набрати достатньо голосів, щоб бути на другому чи третьому місці. Поки що тільки партію створив).

Так ...стоп...!!!"Быдло,которое увидело в Саакащвили мессию"(Порошенко),требует смешения самого же себя(Порошенки)...???? Ща случится конгнетивный.блин,диссонанс...

Мессію в Саакашвалі побачило те бидло, яке ходило на марші за імпічмент Порошенка. Бидло, це те, що як лишайних собак, а вони кращого не заслуговують, розігнали під ВР.

Тепер завдання розрізняти їх:

хто із них корисні ідіоти, а хто кремлівська консерва.

Поправьте меня,если запуталась:
Саакашвили пригласил к нам в страну Порошенко и выдал в неустановленном процессуальном порядке гражданство Украины и назначил на высокую руководящую должность.Или как...???

Порошенко пожалів Саакашваль, який вештався по Європі без діла і під загрозою бути екстрадованим до Грузії, де проти нього порушено деілька кримінальних справ, і по давній дружбі надав йому шанс повернутись в політику. Саакашваль з шансом не справився (Україна не Грузія, тут такі штуки, як в Грузії не проходять) і образився на всіх і вся і почав гадити тому, хто його прийняв. Трішки цю Саакашваль потерпіли, задокументували всі зв"язки, прихильників з числа корисних ідіотів і кремлівської консерви і потурили, позбавивши громадянства. Воно не зрозуміло і знову приперлось в Україну, але вже з порушенням законів. То ж його знаву в порядку реадмісії відправили туди, звідки прийшло. Зараз воно знову бовтається по Європі, але тепер вже не як колишній президент, а як шваль невдячна. Тепер з цією шваллю ніхто з перших осіб Європи зустрічатись не буде.

Я Вас правильно поняла-майдан,как инструмент смены режима,прямым воздействием на властные институции-неприемлемо?

Такі речі штучно не робляться. Підбурюваного бидла з числа корисних ідіотів не так і багато. Тим більше, що вимоги штучні, а головна мета - це добратись до влади певним особам.
Та й на кого міняти? На Юльку-воровку? На Рабіновича з Мураєвим? На Добкіна?

Назад
Зверху Знизу