Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ви зробили це разом

• Автор теми Автор теми Boobler
  • Дата створення Дата створення
Ну то що, сволота, хто там наживається на війні?
Теперь никто не будет наживаться. Не будут зря тратиться деньги на безполезную херню, которая не стреляет и не защищает. А тебя надо забанить за создание политических тем в главном.

Отлично. Потому что закупали заведомое ****о по баснословным ценам. Дошло до того, шо закупали то, шо вообще не может выпонять свою освновную функцию. Например, бронежилеты.

...

головне ім вірити. зелені ніколи не брешуть :незнаю:

КАРТУ КУПИ, ЛАПОТЬ!
(Для тих, хто не читає довгі тексти - виношу основний блок сюди)

Тепер по Станиці більш досконально. Станиця наша.
Повторюю – Станиця Луганська наша, її ніхто не здавав.
Прибрали в глибину (метрів на 800) одну позицію, яку раніше втулили біля КПВВ.
Позиція не надто значна у стратегічному плані.
Якщо у відповідь на цей марш вороги приберуть і свою позицію – тоді ми навіть виграли, бо якраз спірна позиція, яку мусять прибрати орки, той самий відомий Князь Ігор – значна у стратегічному плані. Це висотка, з якої буде дуже зручно в разі початку бойових дій… ну, ви зрозуміли.
Але орки не відійдуть з цієї позиції (ми б теж з такої не відійшли)
Тому буде правильним повернутись назад (ну, що ж, ми зробили крок назустріч мінським домовленостям, а раз ви не хочете відповісти тим же, звиняйте) – а там хтозна.
Тобто, очікується така собі рокіровочка пішака на ладью. Вона не пройде. Ладью не лишать.

Погано чи добре робити такі рокіровочки?
Як на мене, то однозначно погано. Я завжди була проти гнилого Мінську, я завжди була проти розведення. І багато хто з волонтерів галасував проти розведень минулих років – і ми тоді мріяли, аби ви нас підтримали отак, як ви сьогодні підтримали галас проти саме цього розведення у Станиці Луганській.

... Отак завжди – спочатку напишеш, а потім думаєш – ей, ти не таво, голубонько? Ти пам’ятаєш, що ти не в бліндажі, не десь на КСП, а ти у фейсбуці. Тож думай, що й кому пишеш.

Отже, пишемо з досадою:
- Отже, вони це все ж зробили. Вони таки почали розведення на Станиці.
У відповідь:
- Ааааааа… Фсьо пропало, наших виводять зі Станиці! Ратуймо станичних патріотів, бо їх тепер усіх на підвал!

Гикнула, перехрестилась, уважно вчиталась у новину і уточнюю:
- Отже, наші першими почали розведення військ. Відвели ОДНУ позицію на ОДИН кілометр. Це означає перенесення однієї, повторюю, однієї позиції на один кілометр. В очікуванні, коли ворог виконає домовленості і відведе свою позицію теж на кілометр.
У відповідь:
- Ааааааа… Наші зливають Луганську область, нас всєх убют! Тепер сіра зона луганщини збільшилась!

Видихнула. Звичайно, що збільшилась.
Потім згадала, як вони уявляють собі сіру зону. Вони уявляють її такою смугою землі, по якій лише повзком, в’юном звиваючись між протитанковими мінами.
Ще раз перехрестилась, пояснила, що сіра зона Станички на КПВВ – це такий собі трохи асфальтований простір, яким щодня шастають тисячі народу. І контролюють цей простір погранці. Що ніхто з ворогів туди поки що не заходить, що наші стволи контролюють цей простір теж, що…….
У відповідь:
- Аааааааааа… Українські прикордонники лишились сам-на-сам з ворогом! Повторення чотирнадцятого року!

Гикнула, перехрестилась, та й тред закрила.
Ну, що пояснювати людям, які мають якесь щире уявлення про фронт, уявлення це базується на якихось обривочних знаннях, взятих з фільмів про Другу світову, афганську, чеченську, хтось дивився Апокаліпсіс опять же, весь цей соус густо здобрено фільмом «Кіборги» - і все це, звичайно, прекрасно. Хоч щось вони там уявляють. Але!

… але вони не знають основного.
Вони не знають карти бойових дій своєї війни.
Та й так подумати – а нащо їм карта, їм у новинах все пояснять. Та й так подумати – а нащо їм взагалі це знати?
Я знала двох людей, які ніколи не були на нашому фронті, але карту АТО знали досконально. Одного я знала особисто, він геодезист, йому було легше. Про другого мені розповідали – що він був дуже немолодим чоловіком, і коли почалась війна, перше, що він зробив, це повісив карту Луганської та Донецької у себе вдома, і відмічав прапорцями просування (чи відступи) наших військ.
Оце я поважаю.
Перед цим я знімаю шляпу.
Не бути. Не бачити. Але знати, бо цікавитись. Але я знала всього двох таких людей.

MØntУ;66098223 сказав(ла):
Я говорю об этом уже не первый раз. Третий Майдан неизбежен, со всей этой ***ней.

Так а чего ты ждешь? Чем раньше, тем лучше!

MØntУ;66098223 сказав(ла):
Я говорю об этом уже не первый раз. Третий Майдан неизбежен, со всей этой ***ней.

Что то результативность майданов не очень высока. Может поменять что то в методах?

MØntУ;66098320 сказав(ла):
Торя редко ошибается.....

Ага. Спроси ее, за кого она голосовала на прошлых парламентских и президентских 2014-го:рл: А еще спроси, против кого топила последние пять лет:рл::рл::рл:

Я так понимаю, шо ТС сдела репост каконить ворюги Бирюкова, которого недавно трусили на обыски :D Он тоже ржал про сладкие потоки, думал, шо **** сою в тепло пристроил навсегда, и терь может пилить краюху просто пытаясь оправдать в фейсбучике любую преступную ***ню воров.

А оно по другому не может это животное.

Что то результативность майданов не очень высока. Может поменять что то в методах?
*****, иди *****.
Ага. Спроси ее, за кого она голосовала на прошлых парламентских и президентских 2014-го
За Правій сектор. И?
Я отлично знала, что такое ваш Петя.
А еще спроси, против кого топила последние пять лет
И за кого же? Давай, ****ло тупое, с пруфами.

..., фактично дублюючи інформацію оприлюднену мною 22 квітня цього року

Відповідно до фотографій оприлюднених ДБР, а саме балістичного пластилину з отворами після пробиття з датою 24.04.2019року, стає зрозумілим, що саме моя публікація стала приводом для розслідування.
...

я почитав його публікацію, хз, там багато маніпуляцій та профанства від нього самого (взагалі схоже на лобіювання якогось постачальника броні) ще й цей текст незрозуміл - там він підняв гвалт через те що протиосколковий підбій не такий охуєнний як йому хотілось і пробивается у мокрому стані (методику вибробувань так і не навів:незнаю:) а тут вже пише про "балістичну пластину з отворами"
бібіп цей поц нас дурить. ну ок, є вірогідність що він корисний ***** і його використовують.

Зебилам, ожидаемо, ***** что их оставляют без армии :рл:

Процедуры уриноофтальмологии проходят успешно :клас:

головне ім вірити. зелені ніколи не брешуть :незнаю:

Нет главное вам не верить, вы уже набрехали достаточно. И какие-то вбросы от очередных порохоботов недоблогеров идут сразу в топку.

Что, результатами удовлетворены? ))) Ну продолжайте, что уж там. Я в Украине уже жить не буду
И это ахуенно, ящетаю. А здесь что ты позабыло, половая жизнь без нахуя не складывается?

Результативность очень высока, их же цель совсем не была сделать Украину процветающей страной.

MØntУ;66098498 сказав(ла):
За кого и против кого она топила, я знаю куда уж лучше тебя. Она про Зебила сразу сказала, что будет слив Украины, если выберут

Мне *****, что она говорит сейчас, я видел, что она писала последние пять лет здесь на форуме. Мне этого достаточно, чтобы считать ее одним из соучастников рыговско-кремлевского реванша.
Когда я ей писал, что она льет грязь и лживые помои на Верховного главнокомандующего воюющей страны, тем самым играет на руку врага - ей было *****, слепая вера в националистические силы (где они все сейчас, *****?:рл:) белой пеленой сояла перед ее глазами. А теперь, ****, прозрела:рл:

Назад
Зверху Знизу