Ну про свисток свистетьваще ничё или штота конкреттно?)
Шурочка , а що бананів не завезли? )))...хде малина...кулубника..?
КлубникXXX
...хде малина...кулубника..?
Шурочка , а що бананів не завезли? )))
канеш не поняла....што ты...вжисти уя не видела и не свистела)Ну про свисток свистеть
Аха...канешно жканеш не поняла....што ты...вжисти уя не видела и не свистела)
...нех йысты банани - мы що бибизяны...
верь мне Тома))Аха...канешно ж
цыц...возбуждаюсь)оголені чоловіки на них дуже схожі
Татьянко,ну вы зовсим наблюдательниоголені чоловіки на них дуже схожі , а коли чухають первинні статеві ознаки - взагалі мов родичі.
а ты думал то шо ты типа чешишь свой карман...никто не видет?)ну вы зовсим наблюдательни
щось він від тебе хоче, а мовчить.. дивне ведмежа.верь мне Тома))
не, ну а що робити , щось засумувала.. ехх прокочусь (с)цыц...возбуждаюсь)
хеллоу)
та ничё не хочит...прост уроки сальфеджиО)щось він від тебе хоче, а мовчить.. дивне ведмежа.
и не кажить,кума...брррта і на вулиці холодно
Татьянко,ну вы зовсим наблюдательни
а що в нього з ритмом? ))та ничё не хочит...прост уроки сальфеджиО)
до речі обігрівачів масяних в інтернет-магазинах зовсім нема..так що тепер тре про альтернативні, вертатися до коріння, методи згадувати.и не кажить,кума...бррр
какабычна....медветь на ухо наступил)а що в нього з ритмом? ))
я уже придумала альтернативу на холодную зиму)до речі обігрівачів масяних в інтернет-магазинах зовсім нема..так що тепер тре про альтернативні, вертатися до коріння, методи згадувати.
Ну наскока я понимаю,Таша - это Татьяна.хуіз Тетяно , не знаю , обізнався ти , малеча.Скільки тобі казали - не знайомся зрання
а спостережність - так то емпіризм , до речі мавпи це теж роблять для приємностей.
а що в нього з ритмом? ))
до речі обігрівачів масяних в інтернет-магазинах зовсім нема..так що тепер тре про альтернативні, вертатися до коріння, методи згадувати.
Тю,а шо тут такого? Подумаешь зачесалосьа ты думал то шо ты типа чешишь свой карман...никто не видет?)
надо хорошо мыть и глатко брить шоб не чесалось.это фу.Тю,а шо тут такого? Подумаешь зачесалось
Ну наскока я понимаю,Таша - это Татьяна.
А так между прочим ,как всегда,не понимаю что ты написала.
Тю,а шо тут такого? Подумаешь зачесалось
дослушал до строения половой системы и пошел прогуливать-проверять).чим же ти там тоді займався
Наталку с Алексеевки полфорума знает.Ну наскока я понимаю,Таша - это Татьяна.
А так между прочим ,как всегда,не понимаю что ты написала.