Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Все про перевод часов, отмену перевода часов и т.п.

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Вы одобряете отмену перевода часов в Украине?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    502
Да ты сам видимо никогда зимой в 7 утра не вставал, иначе бы не писал такой бред. Зимой в 7 утра темно.
Може досить клеїти дурня? Я щодня встаю в 6 годин. Робота починається з 8. З вашим просинанням о 9 годині кому краще знати, коли сонце встає?:іржач::іржач::іржач:

кому краще знати, коли сонце встає?:іржач::іржач::іржач:
Я выше выложил таблицы по минутам во сколько рассвет и закат. Зачем спорить?

Я считаю что GMT+3 был бы удобней для большинства. Самый поздний рассвет приходится на конец декабря - начало января. Это период Нового года. Каникулы. Дети в школу не идут. Мало кто работает. Всё дольше спят. Зато в "рабочий декабрь" (с 8 по 16-ое декабрая к примеру) у нас темнело бы не в 15:33 дня, а в 16:33.

Да потому что они потом проснутся и в 5 вечера никто не спит! :D И все люди заинтересованы чтобы активный световой день был длинее. Чтобы темнело не в 4, а в 5-ть.
Дальше Вы опять пишите про Россию и Белоруссию. Вам не всё равно что у них? Мне лично всё равно.
Чому їхні проблеми повині лягати на голови інших? Може нехай навчаться просинатися раніше?
І взагалі проблема совізма до переведення стрілок абсолютно не відноситься. Оскільки люди-сови завжди будуть невдоволені. Їм завжди невистачатиме сонця вечером. А сонцю на їхні проблеми далеко до лампочки. Чи всі люди повині шкодити своєму здоров`ю через лоботряса, який встає в 9 і закінчує роботу о 13 годині? Чомусь такої проблеми не має жодна країна світу, окрім Росії. Всі країни живуть за поясним часом (хоча є звичайно винятки, але з інших причин). Можна й як у Росії перевести стрілки на 2 години вперед. Ще більше сонця вечером буде. Але як це відобразиться на здоров`ї людей? Включайте трішки мізки. Сонцю не накажеш вставати раніше, а сідати пізніше.:іржач::іржач::іржач:
росія згадується лише тому, що з початком часових "реформ" Медвєдєва-клоуна в Україні почалася ажиотажна кампанія та істерія за приведення нашого часу у відповідність до московського. До цього нікому не заважав наш Київський відповідно і поясний час. Ніхто не піднімав питання про літній час.

Я выше выложил таблицы по минутам во сколько рассвет и закат. Зачем спорить?

Я считаю что GMT+3 был бы удобней для большинства. Самый поздний рассвет приходится на конец декабря - начало января. Это период Нового года. Каникулы. Дети в школу не идут. Мало кто работает. Всё дольше спят. Зато в "рабочий декабрь" (с 8 по 16-ое декабрая к примеру) у нас темнело бы не в 15:33 дня, а в 16:33.
Я ті таблиці ще місяць назад переглядав. А ще раніше люди купували перекидні календарі, в яких на кожен день було розписано світанок і захід сонця.
Як я вже писав вище, набагато легше недосипати до сонця 1-1,5 місяця ( саме наведені вами у таблицях) ніж всю зиму. Оскільки в тій же програмі за літо ви побачите світання у Харкові о 3 годині. Що нам робити за вашою логікою? Стрибнути ще на пару часових поясів? Аби був ще довшим сонячний вечір?
Поясніть нарешті, що вам дасть лишня сонячна година взимку? Більшості людей фактично до лампочки, коли сонце сідатиме. Вони все одно повертаються з роботи вже в темну пору. А от вставати за 1-1,5 години до сонця - це маразм. І якщо для Харкова, в якого фактична різнця з поясним часом 30 хвилин, це може бути ще терпимо, то для решти України - це повна маячня.
Можете навести приклади країн, окрім Росії, які залазять у чужі часові пояси? І з якою метою вони це зробили?:іржач::іржач::іржач:

Останнє редагування:
Чому їхні проблеми повині лягати на голови інших?
Тоже самое я могу адресовать в адрес тех кто встает рано :)
Ваша логика - если человек спит до 9, значит он работает до часа дня - значит он лаботряс, ни в какие ворота не лезет... :D
Ще більше сонця вечером буде. Але як це відобразиться на здоров`ї людей? Включайте трішки мізки.
Можно поподробней, как больше солнца вечером плохо влияет на здоровье людей?

не в ту сторону часы перевели! просыпаешься - день, с работы уходить - ночь. Время надо было ставить по Москве.

Може досить клеїти дурня? Я щодня встаю в 6 годин. Робота починається з 8. З вашим просинанням о 9 годині кому краще знати, коли сонце встає?:іржач::іржач::іржач:

Ты не путай, у вас в селе чтоб свыням в 6 утра дать, как раз светает достаточно.

Да, ты еще не заметил, но сегодня 1 ноября, а речь идет о январе. Вот проснешся в 7 утра в январе и напишешь как тебе солнце в окно светит. :D

трудно привыкнуть-что в 17.00 уже темень))

Тоже самое я могу адресовать в адрес тех кто встает рано :)
Ваша логика - если человек спит до 9, значит он работает до часа дня - значит он лаботряс, ни в какие ворота не лезет... :D
Не можете. Оскільки за вашими словами і ваших приспішників ви встаєте о 9 і вам не вистачає сонця у вечері. Тобто звідси висновок, що працюєте ви до 13-14 години. Інакше звідки ваша логіка? А звідси в мене складається враження, що пищать про темінь або нероби, що ніде не працюють і сплять до обіду, або ****танти-совко-русодрочери, яким росія заплила в очах і ******и на все інше. Або базарники, в яких дійсно робочий день з 9 до 13.
Доба в нас має 24 години. Ці години розділили на 24 часові пояси. В кожному поясі на умовному меридіані в 12 годин сонце має найвищу точку і це називається полудень. В Україні це 30 мередіан, що відповідає другому часовому поясу. Ви ж намагаєтеся включити дурку і «перекинути» нас зовсім в інший пояс. Навіщо? Який в цьому глузд? Може краще включити мізки і подумати, що якщо вам особисто (і вашим посіпакам) не вистачає сонця у вечері, то варто змінити свій режим і вставати раніше тільки вам, а не всій планеті? Змініть свій робочий графік, почніть вставати раніше на годину. Ви ж це пропонуєте через власні амбіції робити ледь не всій планеті. А це є ваші особисті проблеми, а не проблеми всієї держави, що живе за поясним часом. В чому проблема? Навіщо городити якісь нісенітниці про власний час? В радянські часи нехай ******ки були, яким легше було відірватися від усієї планети ніж просто змінити робочий час. А зараз то чого на це хворіти?
Ще раз перепитаю: які країни живуть за чужим поясним часом? Окрім Росії? І навіщо нам ламати все через плече і вводити якийсь декретний час? Щоб у нас полудень був не в в полудень, а в 11-00, чи як у Росії в 10-00? І навіщо воно нам?
Можно поподробней, как больше солнца вечером плохо влияет на здоровье людей?
Дімокс, чесно, досить прикидатися. Усі чудово розуміють, що впливає на здоров’я людини не темрява у вечері, а недосипання зранку. Тому ще раз перепитаю, чому через амбіції деяких (а я наразі стверджую, що вони суто політичні) повинні страждати всі? Не подобається пізня пора у вечері – змініть свій графік, а не ламайте життя всім людям. Темно за вікном – претензії до бога і планети, а не до часового пояса. А то хмари затулили небо – не той час в Україні. Маразм.

Ты не путай, у вас в селе чтоб свыням в 6 утра дать, как раз светает достаточно.

Да, ты еще не заметил, но сегодня 1 ноября, а речь идет о январе. Вот проснешся в 7 утра в январе и напишешь как тебе солнце в окно светит. :D
Ну а це вже відверте хамство. Лікуйся.
Для особливо тупих хамів ще раз повторю написане вище: легше вставати до сонця протягом 1-1,5 місяця, ніж усю зиму. Самий короткий день в кінці грудня, потім він знову починає рости. Вставати до сонця доведеться лише на кінець листопада-грудень, в січні багато свят і вихідних. А хронічно недосипати протягом всієї зими лише через якісь амбіції і претензії (які за логікою абсолютно незрозуміло чому виставляються поясному часу, а не собі особисто) певних політично заангажованих людей - це дурість.;)

они выровняли своё по уму.
Прикалюєшся?:іржач::іржач::іржач::іржач:

Дімокс, чесно, досить прикидатися. Усі чудово розуміють, що впливає на здоров’я людини не темрява у вечері, а недосипання зранку.
Ё-моё! Да кто прикалыватся? О каком недосыпании с утра идет речь? :eek: Наоборот же светлеет позже и спится легче, если ты имеешь в виду человека у которого не звенит будильник. А если звенит будильник - то абсолютно всё равно в каком часовом поясе человек и светло уже за окном или нет. Недосыпание может быть только если позже лечь.
А хронічно недосипати протягом всієї зими лише через якісь амбіції і претензії
Троллим? :trollface: Я ещё пойму консервативного skyset'а... но ваши "доводы" о недосыпании зимой, когда темнеет рано и светает поздно, за гранью моего понимания.

Ё-моё! Да кто прикалыватся? О каком недосыпании с утра идет речь? :eek: Наоборот же светлеет позже и спится легче, если ты имеешь в виду человека у которого не звенит будильник. А если звенит будильник - то абсолютно всё равно в каком часовом поясе человек и светло уже за окном или нет. Недосыпание может быть только если позже лечь.
Сприймаю написане лише як тролізм… Вибачте, розумна людина такого не напише. Вам ніколи не спадало на думку, чому робочий день в нас заведено починати з 7,8 чи 9 години? А не, скажімо, з 3 чи 4 години? Адже ж все просто (за вашою логікою) – виставив будильника і все, до праці. Чи можна взагалі геніальну ідею по збільшенню сонячного дня підкинути – працювати з 21 години по 6. Якраз після роботи і сонце встане. Це ж так просто. Але ж чомусь все не так. Ніколи не пробували подумати: а чому ж воно не так? А все просто. Людина має біологічний цикл, за яким вона ніччю мусить спати, а вдень вже й можна працювати. Людина мусить проснутися, піднятися, виконати свої вранішні справи (фізіологічні потреби: туалет, душ, сніданок, підняти та зібрати дітей до садочка/школи), дістатися до роботи (а на це, як не дивно, теж час потрібен) і, нарешті, почати працювати. Працювати людина мусить в нормальному стані. Інакше може виникнути критична ситуація (нещасний випадок, напад). І з постійними порушеннями біологічних потреб в людини порушується стан (як психологічний так і фізичний).
А що ви пропонуєте всій країні через ваші амбіції? Адже зрозумійте самі: перевівши Україну у 3 часовий пояс ви муситиме вставати на годину раніше самі і робити це всій країні. В чому логіка? Невже складно вирішити власні проблеми за рахунок власного режиму? А не ставити на голову всю країну і планету? Почніть робочий день не о 9, а о 8, наприклад. Це теж саме, що перевести нас у 3 часовий пояс. Тільки так ви вирішите власні проблеми тільки за власний рахунок. А не за рахунок всіх жителів країни. Це вам важко зрозуміти? Оскільки всі інсинуації з переведенням України з її природного часового поясу в чужий – це лише ПОЛІТИКА. Жодного логічного сенсу в цьому не має.
Троллим? :trollface: Я ещё пойму консервативного skyset'а... но ваши "доводы" о недосыпании зимой, когда темнеет рано и светает поздно, за гранью моего понимания.
А ви спробуйте розкласти все «по-поличкам», тоді вам стане зрозуміліше.
Почніть хоча б з аналізу наведених вами таблиць. А з них видно, що сонце саме пізно встає у період з кінця листопада-грудень. З січня світовий день збільшується. Тобто можливо в цей період і буде якесь недосипання. І дітей важче тоді піднімати. Але ж це не на всю зиму, як ви пропонуєте. І доведеться вставати максимум за годину до світанку, а не на цілих 2, як ви пропонуєте.
Ви цього можливо не розумієте через те, що і встаєте вже з сонцем (о 9), і дітей не маєте, і до роботи вам близько… Але ж ви не вся країна. Ви ж зрозумійте, що у тому ж Києві світанок настає на півгодини пізніше за нас, а в Каратах – на цілу годину. Чому через ваші амбіції мусить вся країна стати раком?
Якщо у вас робочий день з 10 до 13 і вам не вистачає сонця у вечері – змініть власний графік, вставайте на годину раніше, починайте працювати з 9 і до 12. Навіщо нав’язувати це всім? Навіщо змінювати природній часовий пояс? Змініть свій графік. Всіх то проблем, здавалося б. Але ж давай, слідом за Росією ставити всю планету на вуха… А сенс?:confused:

О, теска украиномовный опять развоевался.
Значит у ******** вообще с логикой швах, если САМУ СТОЛИЦУ аж в 4-й пояс перелезли.
Не знаю как Вам, вэльмышановный И.В., но мне неудобно, чт в 16.00 за окном темно. А в 6.00 уже светло, но это я еще мог бы пережить. Зато в Ужгороде - все зашибись. И мелькает у меня подозрение, что у Вас адрес таки не Харьков...

О, теска украиномовный опять развоевался.
Значит у ******** вообще с логикой швах, если САМУ СТОЛИЦУ аж в 4-й пояс перелезли.
Не знаю как Вам, вэльмышановный И.В., но мне неудобно, чт в 16.00 за окном темно. А в 6.00 уже светло, но это я еще мог бы пережить. Зато в Ужгороде - все зашибись. И мелькает у меня подозрение, что у Вас адрес таки не Харьков...
Саме так, "умом Россию не понять".:іржач:
Шановному дописувачу індивідуально напишу: вирішуйте свої проблеми з нестатком сонця ввечером зміною власного графіку. При чому тут часовий пояс? Вставайте на годину раніше. Всіх проблем-то.
А ужгородцям то якраз і не .... Вони встають то разом з нами. А сонце в них встає аж через годину. Так що не меліть дурниць.
Коли здається - хрестіться.;)

Не знаю, кого как, но раннее потемнение меня лично угнетает. Уже третий день в депрессии

Вони встають то разом з нами. А сонце в них встає аж через годину. Так що не меліть дурниць.

Та яки ж бо тут дурныци?
Они встали, причесались, пока собирались - Солнышко как раз и встало. Весело пошли на работу. Отработали, домой пришли - Солнышко село. Лепота...
А мне Солнце в левый глаз в 6 утра. И нафиг оно, если рабочий день с 8.30. Домой прихожу - тьма колючая.
Почему я должен менять график? Почему не Ужгород? Они не захотели, объявили о переводе часов в отдельно взятой области - сменили всей Украине.
Дайте что-ли хоть позавидовать спокойно...:(

Не знаю, кого как, но раннее потемнение меня лично угнетает. Уже третий день в депрессии

Харьков с вами. Ну, конечно, кроме И.В...:confused::(:D

поддерживаю!! Лучше когда на час позже темнеет.

А в 6.00 уже светло, но это я еще мог бы пережить. Зато в Ужгороде - все зашибись. И мелькает у меня подозрение, что у Вас адрес таки не Харьков...

Там население сельское и их это все устраивает: рано вставать - рано ложиться, и сие не удивительно.:)

голосовалка не правильная. Важнее какое время устраивает зимнее или летнее

Назад
Зверху Знизу