Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Все про переносні (туристичні) газові плитки

Якщо не забуду розберу пустий, можливо його там нема, і працює саме так:
в дешмані незрозумілому може й не бути звичайно, взагалі що завгодно може бути. А так конструкцією передбачений та в нормальних балонах є.
Інакше ті балони використовувати неможливо в горизонтальному положенні.

В Авроре газовые баллончики уже по 49 грн.

К морозам или нет - не знаю. Но эта цена держится с лета. На фоне подорожания бензина и газа на АЗС, балончики просто обязаны подорожать
Согласен! ******* чуток эту тенденцию.

восени 22 року купив газовий балон на 10 л, пальник та конфорку до нього. Про всяк випадок. Заправив 8 л газу, поставив та у комірку та й усе. Зараз дістав, хотів на дачу відвести, а він порожній. Взагалі нуль, навіть не шипить зовсім. І шо з ним тепер робити?

восени 22 року купив газовий балон на 10 л, пальник та конфорку до нього. Про всяк випадок. Заправив 8 л газу, поставив та у комірку та й усе. Зараз дістав, хотів на дачу відвести, а він порожній. Взагалі нуль, навіть не шипить зовсім. І шо з ним тепер робити?
Клапан замінити. Це, як мінімум, небезпечно, він в тебе травить.

Демократы завещали потреБлять. Всё что лежит - инфляция.

Вот самый надежный хранитель газофф

Вкладення

• 65732926ad86bfb468d000a92cdb1.webp
    65732926ad86bfb468d000a92cdb1.webp
    14.9 КБ · Перегляди: 23
В нормальних магазах нормальні балони продаються під невеличким тиском. Щоб було ясно, що тримає.
Та то ясно, але в клієнта вже сталось як сталось і треба визначити що робити з балоном.

В мене така:
1717185075420.webp

Була зі мною на Петросі, на Попі Івані, сплавлялась по Дністру і ще багато де...Зараз , якщо виникає потреба, в зв'язку з відключеннями - незамінна допомога....:клас:

В нормальних магазах нормальні балони продаються під невеличким тиском. Щоб було ясно, що тримає.
ну так як купляв він шипів при викручиванні вентиля. Потів як заправив я пальник перевіряв як працює - запалював - попрацює вимикав. Та щеперші пів-року в мене там постійно був ввімкнений сигналізатор СГБ-1. А потім я той балон взагалі не чіпляв.
Доречі, в мене на дачі у гаражі стоїть балон на 50 л. Вже років 10. Вчора вентиль крутанул - шипить, та газом завоняло

Назад
Зверху Знизу