Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Все про переносні (туристичні) газові плитки

🟢 16:08 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 16:08 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
то так здається.
А по факту потім виходить, що палиш або на газу, або на калоші - бо з-за одного сцаного разу впадлу все заговнити.

в мене є саме така - не використовую.
Чисто газова краща.
А на рідкому нах взагалі бо читай вище.

• 🟢 16:08 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Сделай так, чтобы под тем баллончиком было пространство от земли (пола) хоть пару см. Циркуляция воздуха может помочь.
Спробую.

Взагалі я допускав що фізика, проте десь читав, що балони навіть перегріваються, не те що охолоджуються.

Зовсім не зручно, реально близько 10 хвилин, і візуально горить відсотків на 30(.

Спробую.

Взагалі я допускав що фізика, проте десь читав, що балони навіть перегріваються, не те що охолоджуються.

Зовсім не зручно, реально близько 10 хвилин, і візуально горить відсотків на 30(.
Можеш просто поставить плитку на 2 кирпича (например)

В теплом помещении будет работать на все 100. И если по холоду перестает работать, не спеши выбрасывать.. баллон может оказаться почти полным )

При какой температуре проблема возникает?

В тому то й справа, що не працює в приміщенні.
Досвід останніх двох діб без ЕЕ з електроплитою)
Ну тоді в балонах "трошки" не те, що написано на них. Попробуй попользовать другие баллоны (другого производителя).

А що там може бути не те?
Чистий бутан при кімнатній температурі норм випаровується.

Хоча, якщо там дурне полум'я, а відповідно й балон стине сильно, то може охолодитись настільки, що буде погано.

А що там може бути не те?
Чистий бутан при кімнатній температурі норм випаровується.

Хоча, якщо там дурне полум'я, а відповідно й балон стине сильно, то може охолодитись настільки, що буде погано.
Так не я ж те балоны заправлял, поэтому не знаю что именно в них). :незнаю:..Я так и не получил ответа на вопрос про температуру в том месте где стоит та плита и застывает баллон.. И я не просто так задавал тот вопрос) У меня сосед на застекленной лоджии пооткрывал все окна (практически уравняв температуру на улице и на лоджии..) чтобы не собирались "продукты сгорания" и "чтобы не угореть" )). И вроде плита стояла у него в квартире (так или иначе)... ну и соответственно баллон(чик) у него на плите тоже застывал минут через 15-20 ... :)

Так не я ж те балоны заправлял, поэтому не знаю что именно в них). :незнаю:..Я так и не получил ответа на вопрос про температуру в том месте где стоит та плита и застывает баллон.. И я не просто так задавал тот вопрос) У меня сосед на застекленной лоджии пооткрывал все окна (практически уравняв температуру на улице и на лоджии..) чтобы не собирались "продукты сгорания" и "чтобы не угореть" )). И вроде плита стояла у него в квартире (так или иначе)... ну и соответственно баллон(чик) у него на плите тоже застывал минут через 15-20 ... :)
заправляють автомобільним газом, в ньому половина пропану та проблем з випаровуванням нема. Він кращий за будь-який покупний "зимній" газ.

Але ще раз - проблема може бути якщо ти використовуєш величезну полум'я чи кілька конфорок може. Тоді газу випаровується більше, а відповідно й стигне більше. До -10 вистигне - буде відчутно погано горіти, до -20 - дуууже погано, до -40 - перестане випаровуватись та відповідно горіти взагалі.
Наявність інею - це вже менше нуля. Й отримати це реально навіть на невеликому пальнику.

Пробовал системы кондеев , поразил результат.
А мыть, типа такого

Несколько раз специально корейские сонаты смотрел и К5 с жидким впрыском. Пропан обладает хорошими моющими функциями, правильно надо его использовать и фильтровать.

пиздец ті добоеб
заебал уже своими инжекторами
ебонат, бля, натрия

(хйл)

Але ще раз - проблема може бути якщо ти використовуєш величезну полум'я
Можливо саме така причина, прлум'я дійсно сильне, фактично як у повноцінної газової плити.
При нагоді потестую з меншим)

Температура в приміщенні близько 18 градусів була.

заебал уже своими инжекторами
По ходу тупая кацапская консерва начала кипеть)))). Уебок, слейся накуй тупое вещество дающее советы. Вес, масса, иди накуй . Я баллоны себе задуваю и делаю, а ты тут только на клавиши смог надавить. лаптеногий, мне покуй на твои высеры,что весы -вес меряют, а массааааа)))).Потом пересчитывают... точно кацап.

Хотя на самом деле весы меряют вес, но "пересчитывают" его в "массу".
А тот объем на самом деле это некая масса газа пересчитаная в объем.
Дятел, ты хоть раз сделал что то полезное? Некая массаааа))))) ,мне покуй на некую и что там у тебя в голове, у меня есть газ в баллонах и я им работаю. А ты максимум можешь о весах поговорить которые пересчитывают в массу))

Кстати, пару баллонов осталось, надо задуваться. Специально сделаю без массы и пересчета в вес., а потом спалим объем газа и покуй на долбоебов которые на самом деле считают себя вумными.)))

ох і бомбануло єбоната :D

При використанні туристичної плитки (квадрат, балон вставляється збоку під кришку) через приблизно 10 хвилин балончик з газом охолоджується і падає продуктивність.
Дуже схоже на роботу вуглекислотного вогнегасника, коли патрубок покривається інієм.
В чому може бути причина? В якості балончика?
Чи така ситуація нормальна? Чи якісь інші варіанти)
причина в тому, що випаровування веде до охолодження. Дуже схоже на роботу СО2 пневматичної зброї, з якої, якщо жваво шмалять - падає швидкість шариків.
І чим активніше випаровування - тим швидше охолодження.
Висновки: не гати так. Прикрути плитку.
P.S. Є ще друга причина, яка має місце для бокових балонів - спочатку, в тебе через горизонтальність до редуктора (якщо він там взагалі є) тече прямо рідкий газ і єбобошить на повну, бо випаровується прямо в конфорці.
А потім падає рівень рідкого газу в балоні і все починає йти як треба -газ подається вже газообразним і тиск стабілізується.
Це виглядає як "падає продуктивність". Насправді - вона не падає, вона стає такою, як повинна, а до того - ти проста випалював балон зі швидкістю х10, бо лив прямо рідкий газ в конфорку.

При використанні туристичної плитки (квадрат, балон вставляється збоку під кришку) через приблизно 10 хвилин балончик з газом охолоджується і падає продуктивність.
Дуже схоже на роботу вуглекислотного вогнегасника, коли патрубок покривається інієм.
В чому може бути причина? В якості балончика?
Чи така ситуація нормальна? Чи якісь інші варіанти)
Думаю що це просто дешева сумiш якогось гiвна в балонi.
В мене така сама проблема з ноунейм балонами.

До того ж вони по розмiрам не спiвпадають нормально до печки.

До вiйни купував корейськи в Епiцентрi - iдеально працювали.

P.S. Є ще друга причина, яка має місце для бокових балонів - спочатку, в тебе через горизонтальність до редуктора (якщо він там взагалі є) тече прямо рідкий газ і єбобошить на повну, бо випаровується прямо в конфорці.
в дихлофосних балонах є маленький сифон, який під край балону заведений, його положення стандартизоване відносно паза - тож коли балон лежить правильно, но навіть абсолютно повний не видає рідкий газ.

Дякую всім за увагу до питання))

в дихлофосних балонах є маленький сифон, який під край балону заведений
Якщо не забуду розберу пустий, можливо його там нема, і працює саме так:
. Є ще друга причина, яка має місце для бокових балонів - спочатку, в тебе через горизонтальність до редуктора (якщо він там взагалі є) тече прямо рідкий газ і єбобошить на повну, бо випаровується прямо в конфорці.
А потім падає рівень рідкого газу в балоні і все починає йти як треба -газ подається вже газообразним і тиск стабілізується.

Назад
Зверху Знизу