Статус: Офлайн
Повідом.: 4344
Повідом.: 4344
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
протрезвел от неожиданности?![]()

*** сушняк ! погнал в магаз за газировкойфсю ниделю я вгамно... причом каждую... кароче балею я...
*** сушняк ! погнал в магаз за газировкой

щас в кафе подают один спирт разведенный! если брать только в таре закупоренной
Вибачайте , Несторе, а ви зі своїм спиртоміром , до кафе, смакувати ходите , чи ще якісь дивні, власні методи є ? ))

ето секрет основанный на долгом употреблении разных марокВибачайте , Несторе, а ви зі своїм спиртоміром , до кафе, смакувати ходите , чи ще якісь дивні, власні методи є ? ))
працюєте дегустатором на горілчаному заводі? ))ето секрет основанный на долгом употреблении разных марок
Ось де ти, стерво бендерiвське, ховаэшся. Ти пощо Roxю забанила, га?![]()

ты шо не местная ? пиши на нашем а то нам басурманом не понять мыслипрацюєте дегустатором на горілчаному заводі? ))
я любитель выпить!працюєте дегустатором на горілчаному заводі? ))
я любитель выпить!
бачу , засумував за мною )) то мабуть твоя провина ,що за любавою недогледів. А що тут щось давали?![]()

Iди повертай ïï, a то твоï *****i бендери ïï забанили назавжди. Що тепер робити? Ааааааааа.![]()
раптово)) чого це ? мабуть таки натеревенила щось таке..))))
вона твоя жінка , їдь до Севастополя , вертай.

Що знач "чого це?". Ти головний бендер на ХФ, тому i призначаэшся вiдповiдальной за ïī повернення, i нiiпйот.![]()
З чого ти взяла що вона попала в халепу? Котячий котях тобi пiд язик. Вона обiдилась на твоïх побратимiв.тобто якщо кохана дівчина попала в халепу - її не рятуватимеш. еххе-хее, який же ти після цього поручик..
З чого ти взяла що вона попала в халепу? Котячий котях тобi пiд язик. Вона обiдилась на твоïх побратимiв.
чого до мене як реп'ях причепитися?))