Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Всё пох.. - Part 8

• Автор теми Автор теми ARHANGEL7
  • Дата створення Дата створення
та ні, пане ,тут , у місцевому середовище. то був вимушений вихід у жіноче товариство .:d
нащо йти , воно ж так палає що ще може обпекти на близької відстані, краще притримуватися засобів пожежної безпеки!!

Оуууу!! тоді нехай нам пару золотих канделябрів дістані , з обідній зали )))

ой а вызнаете как я лублю окунаться в глубину глубин етого срачливаго феномена под названием унылый раздел метания говен в весьма лицеприятной атомосфере уюта и доборожелательства с мнимой маской улыбчатости на лыцэ:D:D:D

...нАдда НЗ...наУтра аставЛятЬ...
нз было вылакано еще вчера....гонца послала ужО)))

так шо? подвезти? давай адресс.....
Моня я ж токо на год стала старше))))
еще подаждать наверно прийдеццо чуток!)))

...аХ...тЫ *** ...сТУардЕЕСа...
пистец....разнесли всю хату...ипала я эти вечеринки....хто то ***ть спит в кухне:D:D:rolleyes:

ой а вызнаете как я лублю окунаться в глубину глубин етого срачливаго феномена под названием унылый раздел метания говен в весьма лицеприятной атомосфере уюта и доборожелательства с мнимой маской улыбчатости на лыцэ:D:D:D
головне щоб не потонути у полоні безмежної любові та ніжності мавок ,нявок,бісиць .))

Назад
Зверху Знизу