Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Всё пох.. - Part 5

• Автор теми Автор теми ARHANGEL7
  • Дата створення Дата створення
:язик:

а Хде ,Крок подевался?

а шо ты сразу за Крока прячешься:confused::D:D:D:D:D:D сам заварил сам и кушай:D:D:D:D:D:D:D

Не, ну мне пытаются сказать, что мы мелкохуйные какие-то.

:ги: а тебя это задело:ги::D:D:D:D:D:D хотя ,да таки черные отличаются и не размером неа, а темпераментом ;):D:D:D:D:D:D уточняю я так думаю:ги::D:D:D:D:D:D

:ги: а тебя это задело:ги::D:D:D:D:D:D хотя ,да таки черные отличаются и не размером неа, а темпераментом ;):D:D:D:D:D:D уточняю я так думаю:ги::D:D:D:D:D:D

Ты как темперамент сравнивала?

Хуже. Там все более фееричней :іржач:

Заместо орехов подложили железные шарики?

Не, ну мне пытаются сказать, что мы мелкохуйные какие-то.

чому. ось у китайців зовсім біда-бідесенька :D,і нічого..їх вже більш 2 млрд. по світу.
Вам намагаються донести , що кожен вибирає своє , чи ви згодні що - " в темряві всі кицьки сері" ? Вам таке потрібно?

чому. ось у китайців зовсім біда-бідесенька :D,і нічого..їх вже більш 2 млрд. по світу.
Вам намагаються донести , що кожен вибирає своє , чи ви згодні що - " в темряві всі кицьки сері" ? Вам таке потрібно?

:(:(:( Щось мени намагалыся донесты зовсим иншэ. У видповидь на мое зауваження, що мы не гирши ниж брытанци, запостылы якусь мапу свиту з графыком довжыны членив. Выбачтэ, алэ я не вловыв якогось звъязку.

:(:(:( Щось мени намагалыся донесты зовсим иншэ. У видповидь на мое зауваження, що мы не гирши ниж брытанци, запостылы якусь мапу свиту з графыком довжыны членив. Выбачтэ, алэ я не вловыв якогось звъязку.

а чем тебе британцы насолили:confused::D:D:D:D:D:D

Назад
Зверху Знизу