Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нуну)))***, тільки людина з пошкодженням прифронтальної кори головного мозоку могла в топік про рок притягнути репчину...
Гну гну...Нуну)))
Я заметил одну вещь к своим годам, если человек крутит носом из-за жанра, игнорируя композицию, то но *******. Конкретный трек или исполнитель (как и любой другой в любом жанре)может нравится, может не ноавиться, это вкусовщина. Но надо ж на ровном месте холиварить, это тебя в собственных глазах подгимает как ценителя видимо.Гну гну...
Зрозумій, це не перша спроба прикрутити до репа - метал, щоб дати репу якусь подібність до музики.
Той хто це робить - є ***** продажний, як і Falling In Reverse, які це безпосередньо роблять.
Спроби прикрутити єжа к ужу вперше були вжиті для "примирення" війн рокерів проти реперів, які спіткали США на прикінці 1970-х, коли реп тільки з'являвся, і були ****орєзи з цього приводу.
Нащо зараз це робити - я ХЗ... щоб відрізнятись?
Мозгами відрізняйтесь!(С)
Якщо людина страждає на несмак і готова ковтати лайно - вона, щоб виправдатись, починає манипулювати.Я заметил одну вещь к своим годам, если человек крутит носом из-за жанра, игнорируя композицию, то но *******. Конкретный трек или исполнитель (как и любой другой в любом жанре)может нравится, может не ноавиться, это вкусовщина. Но надо ж на ровном месте холиварить, это тебя в собственных глазах подгимает как ценителя видимо.
Да, все верно, как я и думал. Вот скажи, кто ты такой в музыкальном мире чтобы давать такие развернутые ответы?? Максимум в тряпочку нравится или игнор.Якщо людина страждає на несмак і готова ковтати лайно - вона, щоб виправдатись, починає манипулювати.
Притулити до репчини рок-композицію і, взагалі, всю рок атрибутику - то саме те.
Це спроба продати лайно в обгортці від конхветки.
Мене проста нудить від репчини. Її не виправити композицією. Але, люди з несмаком - охотно це хавають. Слава догу - таких небагато.
А ти хто? Я - слухач, в якого є смак. А ще - я лайно не жеру.Да, все верно, как я и думал. Вот скажи, кто ты такой в музыкальном мире чтобы давать такие развернутые ответы?? Максимум в тряпочку нравится или игнор.
Ой млять, пидслухач со вкусом гимна😂🤣 короче, некоторые как покупали один и тот же альбом на кассетах с разными постерами, так и продолжают.А ти хто? Я - слухач, в якого є смак. А ще - я лайно не жеру.
Доречі, а хто в світі музики може давати взагалі рохгорнуті "отвєти"? Я тобі секрет відкрию - тільки слухачАле, можна грати для себе і ні кому не показувати - тоді сам будеш собі оцінку давать. А як тільки це вийшло в світ - тут вже слухач дає.