Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

Временно пошук запису відеорегістратора

🔴 19:05 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 30406
  • 🔴 19:05 Повітряна тривога в Харків.обл.
Временно пошук запису відеорегістратора

шукаю запис аварії на новоівановскому мосту від 05.12.18 (легкова автобус та газель)

Расскажите в двух словах свою версию

Расскажите в двух словах свою версию

на кузінскому стояв на світлофорі перший у середньому, далі поівав вперед обганяв автобус якій був у середньому ряду перестроювався у лівий туди ж вискочило авто яке мене цікаве - шоб йому не в'їхати в жопу почав гальмувати і змистився максимально ліворуч де зацепив сніжну кашу, далі понесло по всіх рядах. :збентежений:

Шахматист?

не реклама, 300грн
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

CAXAP сказав(ла):
перший у середньому, далі поівав вперед обганяв автобус якій був у середньому ряду

так обгоняв чи випереджував?

попроси закрепить, к вечеру уйдет на вторую-третью страницу

Как ты мог обгонять автобус, который ехал в среднем ряду, если ты стоял первый в среднем ряду?
Хуйня какая-то выходит...

Когда сэкономил 20$ на видеорегистратор (с)

знал бы прикуп-жил бы в Ростове
рядом с легитимным

та тепер знаю, регістратори які пишуть відео у mov при втраті живлення або втрати флеша не дописують у файл завершення і його хер подивишся. правда є спеціальні проги. короче регіки яки пишуть у mpeg4 кращі, там танцювати з бубном не треба.

обгон-это выезд на встречную полосу.
Сахар,ты опережал... Если ты делал манёвр, а он ехал-летел по левой стороне,то видео тебе не поможет,если он занимался "учёбой",то ты в приоритете,но нужно видео. Не факт,что его приобщат.Много всяких "но"...
Сочувствую.

обгон-это выезд на встречную полосу.
Сахар,ты опережал... Если ты делал манёвр, а он ехал-летел по левой стороне,то видео тебе не поможет,если он занимался "учёбой",то ты в приоритете,но нужно видео. Не факт,что его приобщат.Много всяких "но"...
Сочувствую.

я відео свое відновив. багато думав, виявляєтся я взагалі їхав у середньому ряду і нікого не чипав, вліво поповз вже коли від авто ухілявся.
є така приказка "бреше як свідок" от я її не собі перевірів.

я відео свое відновив. багато думав, виявляєтся я взагалі їхав у середньому ряду і нікого не чипав, вліво поповз вже коли від авто ухілявся.
є така приказка "бреше як свідок" от я її не собі перевірів.
это смотря что ты в пояснениях написал. Я когда-то сам на себя настрочил:рл:...Знакомый гаишник после прочитанного сказал : "краткость-сестра таланта".

Назад
Зверху Знизу