Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Врадиевка. Народное востание против правоохранительной системы в Николаевской обл. Пикет в Харькове

кто идет на площадь?

• я иду.

Голосів: 166 44.9%
  • я не иду

Голосів: 204 55.1%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    370
  • Опитування закрито .
а при чем здесь Николаев? в Харькове вы даже не знаете о подобных случаях потому что жертв добивают...
здесь выход только один - все мусора должны лежать в гробах...

скольких ты туда положил, преступник?

Опять мусар, ссука... Почему нет нигде в новостях, что сотрудники МНС кого-то убили, сбили, изнасиловали. песец. Понятно - в семье не без ****а. Но не найдёте

Там люди другой породы

а при чем здесь Николаев? в Харькове вы даже не знаете о подобных случаях потому что жертв добивают...
здесь выход только один - все мусора должны лежать в гробах...

Если бы нашли и добили. Сами себя потом не нашли.

Опять мусар, ссука... Почему нет нигде в новостях, что сотрудники МНС кого-то убили, сбили, изнасиловали. песец.

Гопы, особенно сельские, дорвавшиеся до власти - закономерно.

"Служить в органах могут или святые, или подлецы." ©Ф.Э.Дзержинский

Опять мусар, ссука... Почему нет нигде в новостях, что сотрудники МНС кого-то убили, сбили, изнасиловали. песец. Понятно - в семье не без ****а. Но не найдёте

Там люди другой породы

эти обычно разворовывают то, что не догорело. или просто комерсов колбасят за отсутствие АПС, например

Народное восстание в Николаевской области

Доигралась власть.

У Врадіївку ввели внутрішні війська, відрізали інтернет та мобільний зв'язок

На Миколаївщині повстання. Я там був кілька тижнів тому на "Вставай, Україно!" і вже тоді відчув, що достатньо іскри, щоб стався вибух.

Врадіївка – райцентр біля скандальновідомого Первомайська, де били людей, якісь невідомі "тітушки" з усієї України. Історія повторилася....

На День Конституції два мента, один з яких племінник прокурора (так говорять), жорстко побили і зґвалтували дічину, яка зараз у лікарні в тому числі і з відкритим переломом черепа. Нижня губа відірвана майже повністтю – так розповідають місцеві громадяни.

Минулої ночі влада намагалася провести таємне судове засідання з певною зрозумілою метою – відмити своїх. Для надійності рішення суду на місце приїхали на джипах родичі та "криші" тих виродків у пагонах, яких мали одмазувати. Але усе селище повстало.

Прямо вночі з вилами і лопатами (як і просив Азаров) вони прийшли під суд і понищили ментовородичевські машини.

Але суд таки відбувся... Одного з фігурантів вдалося відмазати.... Це викликало ще більше обурення громади....

Зранку у Врадіївку ввели внутрішні війська, відрізали інтернет та мобільний зв'язок. Будуть, певно, встановлювати демократію по-регіональному... про дальший розвиток подій не знаю... Хто має інформацію – пишіть! Цей злочин влади не може залишитись безкарним!!!

І ************ – лише частина злочину. А нічні суди, беззаконня та спроба виправдати негідників – ніяк не менший злочин!!!!

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Потому нам и не разрешают покупать ******. Вдруг за себя постоять сможем.А так,грабь насилуй.Демократия.

Та ладно, купите гладкое, отпилите ствол, зарядите полукартечью (~21 дробина) Поверьте, намного эффективнее чем ******** с которого еще хрен попадешь, как раз ****** для городских боев.

На Миколаївщині повстання. Введені внутрішні війська

Сегодня, в 15:57
Олександр Бригинець
Я там був кілька тижнів тому на «Вставай, Україно!» і вже тоді відчув, що достатньо іскри, щоб стався вибух. Врадіївка - райцентр біля скандальновідомого Первомайська, де били людей, якісь невідомі тітушки з усієї України. Історія повторилася...

На День Конституції два мента, один з яких племінник прокурора (так говорять), жорстко побили і згвалтували дічину, яка зараз у лікарні в тому числі і з відкритим переломом черепа. Нижня губа відірвана майже повністтю - так розповідають місцеві.

Статья по теме
************* в Николаевской области: правоохранители боятся самосуда (ФОТО, ВИДЕО)
Минулої ночі влада намагалася провести таємне судове засідання з певною зрозумілою метою - відмити своїх. Для надійності рішення суду на місце приїхали на джипах родичі та «криші» тих виродків у погонах, яких мали одмазувати. Але усе селище повстало. Прямо вночі з вилами і лопатами (як і просив Азаров) вони прийшли під суд і понищили мінтовородичевські машини. Але суд таки відбувся... Одного з фігурантів вдалося відмазати... Це викликало ще більше обурення громади...

Зранку у Врадієвку ввели внутрішні війська, відрізали інтернет та мобільний зязок. Будуть, певно, встановлювати демократію по-регіональному... про дальший розвиток подій не знаю...

Хто має інформацію - повідомляйте! Цей злочин влади не може залишитись безкарним!

І згвалтування - лише частина злочину. А нічні суди, беззаконня та спроба виправдати негідників - ніяк не менший злочин!

Та ладно, купите гладкое, отпилите ствол, зарядите полукартечью (~21 дробина) Поверьте, намного эффективнее чем ******** с которого еще хрен попадешь, как раз ****** для городских боев.

тут про те, що можна носити для захисту мова.

Если бы нашли и добили. Сами себя потом не нашли.
если бы нашли и добили вообще бы никуя не было.... жертва молчит - преступления нет... кому копать дело - мусорам самим под себя?... ага... шас... они он в очевидном деле из белого черное делают... а в деле с трупом виноват всегда труп...

Ояередная мусорская ***** беспредельничает, ***** отмазывают.
Народу вырубают интернет, сгоняют подразделения.
С главного тему какой-то админишка, откуда то взявшийся, стер.
Жрите **** с зеком при власти.

Ояередная мусорская ***** беспредельничает, ***** отмазывают.
Народу вырубают интернет, сгоняют подразделения.
С главного тему какой-то админишка, откуда то взявшийся, стер.
Жрите **** с зеком при власти.

Ага, я охренел от оперативности админов. Создал темку в главном - восстание в Николаевской области, тему снесли через минуту! Сцуко, я охренел от такой оперативности, ведь темы типа "у кого чем воняет в мудях" висят месяцами! А восстание в Украине, видите ли, не тема для Глагнэ. Это ****ец, товарищи.

Ага, я охренел от оперативности админов. Создал темку в главном - восстание в Николаевской области, тему снесли через минуту! Сцуко, я охренел от такой оперативности, ведь темы типа "у кого чем воняет в мудях" висят месяцами!
Причем какой-то левый админ, которого я за два года на форуме первый раз вижу.
Дело в том что новости читает сто человек, а главный - тысячу.
Наверное пошла команда топить резонанс.
Ну как отрезали интернет там.

Назад
Зверху Знизу