Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не могут депортировать в страну, где идут боевые действия. Конвенция ООН.
- нормальна медицина (як і сервіс взагалі)
Комусь бiльш потрiбна дома, у хазяйствi, нiж в Саржиному Ярукувалду спіздили

Не ****и! Мне с 3 группой платят 2520, а тебе со 2-й должна быть повыше. Хотя, конечно, копейки....2200 грн моя пенсия по инвалидности
Полiцiя кришуе як i в нас?Торговці травою це зовсім невинні люди.
Крымсы так же точно думали что у них будут на ****е зарплаты и пенсии *****ские, а цены и продукты - украинскиеВот так же ********цы орали, мы хотим на раисю, но Украина нам должна пенсиии платить.
А невже там нiмцi вiдносилисьЗ Німеччини
?до тебе як до лайна

Это если молодой, здоровый и богатый и ***** на своих престарелых родителей, тёщу с тестем....если есть возможность свалить .то нужно валить.перспектив тут пока нет.жизнь одна.
До войны да.а сейчас просто клондайк.Это если молодой, здоровый и богатый
Полiцiя кришуе як i в нас?![]()
Курить на улице можно, а торговать нельзя? А полиция не доёбуется - где ты траву взял?Трава уже почти легалайз . Только торговать нельзя.
Правильно - "не отходя от кассы!"(С)Куй железо.пока горячо
С Харьковом всё сложно. Бывший студенческий и промышленный город экономически уничтожен. Если сейчас например все вернутся, будет лютая безработица. А те кто не вернулся сейчас, уже наверное и не вернутсяЧто должно произойти чтобы я или такие как я вернулись? Ликвидация РФ выглядит слишком оптимистично и маловероятно.
Вернутся.... Продать свои уцелевшие квартиры и уехать навсегда......А те кто не вернулся сейчас, уже наверное и не вернутся
Ти задовбав уже. Але шо з тебе взяти, 378-ий форумний божевільний.Однокурсника бачили на вулиці, втік до Німеччини, отримує там 500 євро на місяць, хоча там у нього діти, мабуть допомагають. Сюди наїхав можливо дійсно щось продати з нерухомості, повертатися поки не хоче. Взагалі то тут люди якось крутяться, я в автівках взагалі не тямлю, хожу пішки, на босу ногу у тапках, але подарував родичці Тойоту за два лимони, думав, я один такий борзий, аж тут став помічати такі ж тойоти на кожному кроці. Де люди такі гроші заробляють, не розумію. Тримають цехи, фарцують на барабашці, компʼютерні генії?
то что в харькове делать нехуй это ясноВернутся.... Продать свои уцелевшие квартиры и уехать навсегда......
Фарцувати зараз неможливо, це тiльки в совдепii була така професiя!фарцують
Явно на 100% вірять в перемогу.то что в харькове делать нехуй это ясно
я поражаюсь людям которые квартиры покупают и делают ремонты
Цi товари спочатку треба було купити в iноземцiв, з яким заборонялося навiть спiлкування, а не покупка речей для подальшоi реалiзацii!За сенсом це була продаж імпортних товарів широкого народного вжитку?