Шо за маячна. ДивисьА куди податися, у нетрі до торговців гашишом? Там дешевше, але страшнувато.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шо за маячна. ДивисьА куди податися, у нетрі до торговців гашишом? Там дешевше, але страшнувато.
Тримай. вивчай. це з податками (30-40%)хорошо, бред. Ок.
Не могут депортировать в страну, где идут боевые действия. Конвенция ООН.
Кримінальний світ тут це окремий світ. Як що ти до нього ні як то і він до тебе також. Торговці травою це зовсім невинні люди.А куди податися, у нетрі до торговців гашишом? Там дешевше, але страшнувато.
Не хочешь, не возвращайся, в чём проблема? Нафига об этом всем рассказывать?Нам 2к хватает на все и ещё немного откладываем. Альтернатива жизнь не в Харькове с доходом 2200 грн моя пенсия по инвалидности без вариантов найти работу по специальности. Ямы копать не могу, на стройке ИТП тоже, врачи больше 3кг поднимать запретили. Плюс отсутствие медицинской помощи и образования для дочери.
И что я не так написал?Тримай. вивчай. це з податками (30-40%)⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ти це мені ? Я німець , і живу у Німеччині вже 7 років . Іноді сплачую більше 1000 ойро податків у місяць .Тримай. вивчай. це з податками (30-40%)⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Окрім конвенції ще є інші міжнародні норми.Не могут депортировать в страну, где идут боевые действия. Конвенция ООН.
А мозгом бог обделил. Там заточено в голове,что надо поднимать 3 кг+. Охранником в супермаркете будь. Оно когда вернется и будет просить пенсию, и орать типа все ему должны. Вот так же ********цы орали, мы хотим на раисю, но Украина нам должна пенсиии платить.Нафига об этом всем рассказывать?
З Німеччиниповернувся з сомалі?
В другой теме таких случаев полно. И врачами сразу работают, и все сами оплачивают с первого дня.Проживи семьей на 3к евро. Сними за 1.5-2к квартиру в нормальном месте. Оплати страховки. Купи покушать. И тд.
5 тис ойро на родину - це білябомжевий рівень існування? серьйозно? з іпотекою, пассатом в кредит, двома закордонними відпустками на рік... решта - то дрібниці.И что я не так написал?
Та мы ж не знаем, куда человек тратил 5к баксов в Украине.5 тис ойро на родину - це білябомжевий рівень існування? серьйозно? з іпотекою, пассатом в кредит, двома закордонними відпустками на рік... решта - то дрібниці.
якщо ти дивився уважно, то це я не тобі. а скільки ти сплачуєш податків залежить від того, скільки ти заробляєш, де працюєш і який в тебе сімейний стан.Ти це мені ? Я німець , і живу у Німеччині вже 7 років . Іноді сплачую більше 1000 ойро податків у місяць .
та куди б не тратив - я його процитував " білябомжевий рівень". в Україні пенси і на 5 тис грн. намагаються не жити як бомжі.Та мы ж не знаем, куда человек тратил 5к баксов в Украине.
та не вигадуй!... 99% донбасян депортували! Війна не по всій країні а в окремих місцях! До речі, офіційно у країні тільки військовий стан а не війна!Не могут депортировать в страну, где идут боевые действия. Конвенция ООН.
ну так а кому ж про це розповітсти, як не мешканцям ХФ. "пацан к успєху шол"Нафига об этом всем рассказывать?
Взагалі пофіг.До речі, офіційно у країні тільки військовий стан а не війна!