Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Возвращение в ХА. А смысл?

🔴 12:44 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 12:44 Повітряна тривога в Харків.обл.
Например могут отменить директиву 2001/55 EC. Полагаю ты просто моментально вернешься не дожидаясь ничего.
Не могут депортировать в страну, где идут боевые действия. Конвенция ООН.

А куди податися, у нетрі до торговців гашишом? Там дешевше, але страшнувато.
Кримінальний світ тут це окремий світ. Як що ти до нього ні як то і він до тебе також. Торговці травою це зовсім невинні люди.

Кстати тут вообще нет мажоров. От слова совсем. И полиция просто так не остановит, и взятки не берут. И профессия решалы тут не нужна.

Нам 2к хватает на все и ещё немного откладываем. Альтернатива жизнь не в Харькове с доходом 2200 грн моя пенсия по инвалидности без вариантов найти работу по специальности. Ямы копать не могу, на стройке ИТП тоже, врачи больше 3кг поднимать запретили. Плюс отсутствие медицинской помощи и образования для дочери.
Не хочешь, не возвращайся, в чём проблема? Нафига об этом всем рассказывать?

Тримай. вивчай. це з податками (30-40%)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ти це мені ? Я німець , і живу у Німеччині вже 7 років . Іноді сплачую більше 1000 ойро податків у місяць .

Окрім конвенції ще є інші міжнародні норми.
Бажання влади країни походження запхати біженця на війну - не є причиною для депортації, взагалі. Та конвенція діє тільки якщо є достатні приводи, щоб схвалити депортацію, і от тоді вже - не зможуть через бойові дії.
В решті випадків - до конвенції, навіть, не дійде, бо ні хто не схвалить депортацію.

Нафига об этом всем рассказывать?
А мозгом бог обделил. Там заточено в голове,что надо поднимать 3 кг+. Охранником в супермаркете будь. Оно когда вернется и будет просить пенсию, и орать типа все ему должны. Вот так же лугандонцы орали, мы хотим на раисю, но Украина нам должна пенсиии платить.

Я повернувся, задоволений:
- грошей більше
- нормальна медицина (як і сервіс взагалі)
- власне житло, яке не коштує 1+ лям євро
- є перспективи росту
- люди навколо тебе не відносяться до тебе як до лайна
- смачна їжа, звичне оточення, друзі, комфорт і купа всього що немає сенсу писати

Проживи семьей на 3к евро. Сними за 1.5-2к квартиру в нормальном месте. Оплати страховки. Купи покушать. И тд.
В другой теме таких случаев полно. И врачами сразу работают, и все сами оплачивают с первого дня.
Язык учат между делом.

И что я не так написал?
5 тис ойро на родину - це білябомжевий рівень існування? серьйозно? з іпотекою, пассатом в кредит, двома закордонними відпустками на рік... решта - то дрібниці.

5 тис ойро на родину - це білябомжевий рівень існування? серьйозно? з іпотекою, пассатом в кредит, двома закордонними відпустками на рік... решта - то дрібниці.
Та мы ж не знаем, куда человек тратил 5к баксов в Украине.

Ти це мені ? Я німець , і живу у Німеччині вже 7 років . Іноді сплачую більше 1000 ойро податків у місяць .
якщо ти дивився уважно, то це я не тобі. а скільки ти сплачуєш податків залежить від того, скільки ти заробляєш, де працюєш і який в тебе сімейний стан.

Та мы ж не знаем, куда человек тратил 5к баксов в Украине.
та куди б не тратив - я його процитував " білябомжевий рівень". в Україні пенси і на 5 тис грн. намагаються не жити як бомжі.

та не вигадуй!... 99% донбасян депортували! Війна не по всій країні а в окремих місцях! До речі, офіційно у країні тільки військовий стан а не війна!

Назад
Зверху Знизу