4000 грн на місяць

Возрождение

• Автор теми Автор теми Muad'Dib
  • Дата створення Дата створення
Муаде, мені допомога не потрібна. Визначся будь-ласка, що ти хочеш почути, бо на початку теми ти говориш про:

а потім

Хочете справжній проект соціального масштабу? Запросто. Збираю гроші на проведення зимового табору для дітей 10-15 років. Тематика табору: "Вивчення історії УСС". Місце проведення: Карпати. Час проведення: 10-16 січня 2009 року. Подяку гарантую ;)

Ну або звертайтеся до справжніх проектописальників.
что такое УСС?
\то раз
такие проекты проводил в более йуном возрасте)) работая пионервожатым в Севастополе и приобщая детей к пониманию Русской Славы)))
мне не нужны проекты для грантофф, мне нужно, что бы народ увидел сколько классного можно сделать и перестал хаять все и вся)))

З.Ы. и где там депутат Выровец или как его?

Хороший топик.
Я научный сотруднег, работаю не совсем далеко от Украины, попутно успешно добываю деньги для науки в Харькове.

Ну если такие проекты. То как вариант возражение клубного дела на уровне школьников и старших школьников. Туризм, исторические забавы типа, ролевые игры. Как слоган программы "нет детско-юнешескому алкоголизму и наркомании, заберём детей с улиц". Громко и пафасно как любой слоган.

что такое УСС?
\то раз
Легіон Українських Січових Стрільців.
такие проекты проводил в более йуном возрасте)) работая пионервожатым в Севастополе и приобщая детей к пониманию Русской Славы)))
Такі проекти слід проводити тоді, коли слід проводити. Чи Ви хочете сказати, що у нас діти знають історію? Щодо піонервожатих та Севастополя... А що, у Севастополі піонервожатих нема? Дивно.... Знаєте, у нас їх теж нема, але ми цим не переймаємося. До речі, ось Посилання видалено, Звертайтеся при потребі туди ;)
мне не нужны проекты для грантофф, мне нужно, что бы народ увидел сколько классного можно сделать и перестал хаять все и вся)))
Ну це чергова "фата моргана". Все одно буде хтось, хто буде незадоволеним. Тому краще просто робити. Не для показухи, а просто і непомітно.
З.Ы. и где там депутат Выровец или как его?
А це хто такий?

О. Было бы время подъехал бы, рассказал правду про эту шайку неудачников с руководителями неукраинской национальности

Запросто :) Будемо чекати. Заодно покажемо чим відрізняється дискусія від дебатів. Наочно :)

1.Bell.
2. Приземленный реалист.
3. Расматриваю варианты!:yahoo::пиво::пиво:

до речі, десь тут вже підіймалась у чомусь схожа тема створення об"єднання небайдужих людей під егідою створення Інтернет-Партії України Посилання видалено

не умирать!
Да, фатаморгана, ну и что...
Кстати, на счет Севастополя, возил мальчишек, жили в настоящей школе мичманов в кубриках, там они и увидели морскую романтику)
А про УСС, хех, двойственно, лучше про Сечь рассказать

Назад
Зверху Знизу