Тут могла бути Ваша реклама!

Возможно ли так сделать?

🔴 11:06 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 5177
  • 🔴 11:06 Повітряна тривога в Харків.обл.
Возможно ли так сделать?

В общем подал иск на ПФ, пришла ухвала типа всё путём и заседание назначено на такой то день. А в этот день я блин занят капец, особенно в это время(10-00). Получается если решил судится, то нужно с работы увольнятся. ВОПРОС: Возможно заяву написать на судью(судья известна с ухвалы) шо типа исковые требования поддержую в полном обьёме, рассмотрите без меня. Если возможно то на шо ссылатся? Спасибо за ответы в теме.

ст. 122 КАС

Спасибо. Счас подчитаю. А примера письма нету случайно?

3. Особа, яка бере участь у справі, має право заявити клопотання про розгляд справи за її відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у справі, судовий розгляд справи здійснюється в порядку письмового провадження.

КЛОПОТАННЯ
про розгляд справи за відсутності Позивача

Прошу слухати справу за позовом Іванової Іванни Іванівни до Петренка Петра Петровича про оскарження ___________________ за моєї відсутності.

Позов прошу задовольнити у повному обсязі.

Про результати розгляду справи прошу повідомити мене на мою домашню адресу.

00.00.2000 р. Іванова Іванна Іванівна (підпис)

КЛОПОТАННЯ
про розгляд справи за відсутності Позивача

Прошу слухати справу за позовом Іванової Іванни Іванівни до Петренка Петра Петровича про оскарження ___________________ за моєї відсутності.

Позов прошу задовольнити у повному обсязі.

Про результати розгляду справи прошу повідомити мене на мою домашню адресу.

00.00.2000 р. Іванова Іванна Іванівна (підпис)

Ага. Спасибо.

Если есть насущная необходимость Вашего присутствия в заседании, можете воспользоваться ч. 5 ст. 111 КАС Украины

Если есть насущная необходимость Вашего присутствия в заседании, можете воспользоваться ч. 5 ст. 111 КАС Украины

Спасибо за совет.

5. За заявою однієї зі сторін про неможливість прибуття до
суду попереднє судове засідання може бути відкладено, якщо причини
неприбуття будуть визнані судом поважними.

Не ну причины не сильно уважительные, просто в пятницу надо быть в месте которое 60км. от Харькова. А пиликать 60 туда, 60 обратно внапряг.

Спасибо за совет.

5. За заявою однієї зі сторін про неможливість прибуття до
суду попереднє судове засідання може бути відкладено, якщо причини
неприбуття будуть визнані судом поважними.

Не ну причины не сильно уважительные, просто в пятницу надо быть в месте которое 60км. от Харькова. А пиликать 60 туда, 60 обратно внапряг.

Если Вам предоставят с места работы приказ или справку о том, что Вы действительно в это время должны находиться за пределами города, на 99% суд пойдет Вам навстречу.

В крайнем случае, в формулировке заявления можете указать фразу: "У разі неможливості відкладення судового засідання у справі з вищевказаних причин, прошу розглянути справу за моєї відсутності на підставі ст. 122 КАС України"

Если Вам предоставят с места работы приказ или справку о том, что Вы действительно в это время должны находиться за пределами города, на 99% суд пойдет Вам навстречу.

В крайнем случае, в формулировке заявления можете указать фразу: "У разі неможливості відкладення судового засідання у справі з вищевказаних причин, прошу розглянути справу за моєї відсутності на підставі ст. 122 КАС України"

спасибо. уже написал, отдал.

Назад
Зверху Знизу