Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Люба Звірятко, в кажіть-но, будь ласка коли ви крайнього разу на ваги ставала?

Шось мені здається, шо пані замала. 50 кг ±, нє?
Она замужом 🥱
А шо ви імєєте предложит взамєн ліцезрєнія прекрасної мене напримєр?

А я женщин люблю, не обязательно рыжих, но со склонностью - так, чтобы её можно назвать "Лиса".

А ещё брюнеток.

А ещё тёток в возрасте, ну, постарше...

А ещё мне нравятся тётки, не склонные к худобе, вот!, да!

Кулинар (с) :)

На Михайла Маймана скоєно замах у Нідерландах

По колишньому скандальному командиру добровольчого формування «Архангели Михаїла» випустили шість куль — три з них влучили в ціль. Зараз він перебуває у важкому стані в лікарні.

Все сталося напередодні ввечері в регіоні Заандам. На місці події також знайшли склянку з кислотою. Імовірно, нападники планували плеснути її в обличчя Майману. Втім, їм завадили випадкові перехожі — зловмисники втекли, не встигнувши завершити задумане.

Інформацію про напад оприлюднили журналісти регіональної газети Північної Голландії —
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
У повідомленні зазначається, що пораненого знайшли просто на вулиці. Поліція виявила на місці також зброю та гільзи, тривають пошуки свідків і нападників. Для цього навіть залучили гелікоптер.

За даними правоохоронців, імовірний стрілець — чоловік зі світлою шкірою, у чорній сорочці та коричневих шортах. Він утік на гірському велосипеді.

Нагадаємо, скандальний «волонтер» і колишній очільник одного з добровольчих батальйонів Майман утік з України після низки гучних історій, пов’язаних із розкраданням гуманітарної допомоги та причетністю до торгівлі забороненими препаратами.

🇺🇦 УС / Підписатися

А ещё тёток в возрасте, ну, постарше...

А ещё мне нравятся тётки, не склонные к худобе, вот!, да!
Тебе надо посмотреть передачу "я вешу триста килограммов".
Вот там барішни по полтонні.

LwIkKrWCJMm_zVbmY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-iev1-1.webp

Назад
Зверху Знизу