Статус: Онлайн
Повідом.: 1976
Повідом.: 1976

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шевчук вроде Киркорову когда-то давным-давно ебальник набил! Или только собирался набить?У Шевчука
Є альтернативні соціуми?Воспитывать ребёнка в этом социуме — как ставить рояль на свиноферму: пусть он и заиграет, но первым делом в него справят нужду. Тут не растят личностей — тут лепят удобных. Мечта быдлосоциума: чтоб дитя не думало, не чувствовало, а вовремя шло строем и не мешало деградации взрослых.
Да я сам за ним давно не слежу, но вспомнил что с Филей-пидаром у него возник когда-то конфликт, и вот чем закончился - тоже не помню. Чи набил ебальник Филе, чи только собирался?Как-то не отслеживал.
Или.Шевчук вроде Киркорову когда-то давным-давно ебальник набил! Или только собирался набить?
Он іщє і хуйлу собірался набіть. За ужином.Да я сам за ним давно не слежу, но вспомнил что с Филей-пидаром у него возник когда-то конфликт, и вот чем закончился - тоже не помню. Чи набил ебальник Филе, чи только собирался?![]()
Набить за ужином, или собирался за ужином?За ужином.
Было время, подумывал об.Є альтернативні соціуми?
Оні там толпой шото отмєчалі - хуйло, Шевчук, іщє там с дєсяток..........корочє, хуйло доєбался до Шевчука, тіпа хтоти друг? А тот говоріть - я Юра, а тєбє щяс єбучку набью.......єлє оттащілі.Набить за ужином, или собирался за ужином?
И Шевчук ще й досi живий та непошкоджений?а тєбє щяс єбучку набью.......єлє оттащілі.
Это, кстати, в Харькове было. Они потом помирилисьИ Шевчук ще й досi живий та непошкоджений?На самого хуйла замахнувся?
Я колись читав iнше, вони з кiркоровим щось там не подiлили, й Шевчук йому чи набив, чи зiбрався набити ебальник
как интересноИ Шевчук ще й досi живий та непошкоджений?На самого хуйла замахнувся?
Я колись читав iнше, вони з кiркоровим щось там не подiлили, й Шевчук йому чи набив, чи зiбрався набити ебальник
Перший раз чую таке словокиосок
Ампулка, тремпель, змейка, ракло, сявка, хаза - не?Перший раз чую таке слово
не рівняй хєр з пальцемАмпулка, тремпель, змейка, ракло, сявка, хаза - не?![]()
Та ж польською перукар - fryzjer.До речі, фризієр - то перукар. Як не зраджує склероз, у 1984 це слово я декілька разів бачив у Ризі. Звісно, латиною. Frizētava.
Але ж до Львова то визначення аж через Литву повинно було дочалапати.
Тоді зрозуміло. Пшепрашам за невігластвоТа ж польською перукар - fryzjer.