Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну пагадіть... тада ж люде должні отравлювацця і умират от її . Разві це било/є?Не о консервных я говорил, а о колбасных.
Ну, даже, предположим, что Вам по вкусу не поросенок с говяденком, а свежеубитый крысенок. Да и хер с ним, дело вкуса, как говорится.
Но вонь колбасы, которую не смогли реализовать контрагенты этого цеха. Причем не смогли реализовать летом, в почти тридцатиградусную жару на лотке на базаре.
Короче, эта нереализованная колбаса падает вместе со свежим мсом и крысами в куттер и там превращается в новый фарш для "новой" колбасы.
Тут вспомнилось,не к столу сихотворение Бодлера:
Вы помните ли то, что видели мы летом?
Мой Ангел, помните ли вы
Ту лошадь дохлую под ярким белым светом,
Среди рыжеющей травы?
Полуистлевшая, она, раскинув ноги,
Подобно девке площадной,
Бесстыдно, брюхом вверх лежала у дороги,
Зловонный выделяя гной.
Там хімійой все вбиваєццяНу пагадіть... тада ж люде должні отравлювацця і умират от її . Разві це било/є?
Анжела б прокормілаПоэтому и не женился тогда. Понимал, что мне Анжел не прокормить
Я била молода, мнє були нужні дєньги (с) 😁 шутю канєш.Анжело, ну от нащо хизуватись тим, що Ви власною піхвою на початку 90-х вдало проторгували і мали що їсти їстивне?
А я в то время работал искусствоведом с окладом аж в целых 40 гривен.
Поэтому и не женился тогда. Понимал, что мне Анжел не прокормить.
Ты тоже. Гривну ввели в оборот только 02 сентября 1996.![]()
Да щас.Насмешил, на ночь глядя, спасибо.
И шо тут не сложилось?
на початку 90-х... А я в то время работал искусствоведом с окладом аж в целых 40 гривен.
А это уже отсыл к экономике начала девяностых. "Год новый наступил - кушать стало нечего", "я накормлю тебя, если ты не гордая".PS. И чем "Два кусочека колбаски" не угодили?
Та знають усі, що то шедевр. Як-не-як, 40 тижнів поспіль на першому рядку Білборда, 2 місце в списку Ролінг Стоун всіх часів і народів, 4 мільярдів копій продано (і це лише в сссрі, продаж у світі підрахувати неможливо), 8 Гремі і 8 мільярдів каверівТыне матюкайся, ради матюка. А напиши лучше третий аккорд в последовательности этой типа примитивной езатейливой "песенки", допустим в тональности Ля-минор.
Аm, E, ... ?
С четвертым и пятым задрачивать не буду.
Милая ты моя, девочка голодная. ©
Звісно, що держава. Т.я. не отримала податківТы ржешь, а я на ней при официальной (с уплатой налогов) зарплате в 40 грн. 100 баксов вчерную поднял.
И кто из нас лох был в 1995?
В 1995-му році стодоларові купюри валялися пачками під ногами і потрібно було бути дурнем, щоб їх не збирати. Але ще більшим дурнем потрібно було бути, щоб замовляти у кабаку пісню про 2 шматка ковбасиІ ти, як держслужбовець, отримав облизня.
Тому й бісишся.
...чувак,ті 100 доларів,мабуть найбільша сума,яку ти тримав у життіВсе з тобою зрозуміло.
Побачимось у Буковелі.
Гонор - це пишатися тим, що працював у кабаках, де замовляли гівно пісні замість, наприклад, СатісфекшнЧи ти з тих, хто за українськими собчаками чумойдана носив? Судячи по гонору...
а жмуриков лабал, лабух?И кто из нас лох был в 1996?
ти вже сам собі відповідаєш, заєбланився, буваєЧи ти з тих, хто за українськими собчаками чумойдана носив? Судячи по гонору...
на кожаной флейте?Тебя отлабаю, если пригласишь. Даже репертуар разучу ради такого случая.
Сколько денег платишь?![]()
Сер Елтон? Вибачте, не впізнав вас у гримі. А, ні, ви - Чак Беррі, точно!Я ніколи в житті не працював у кабаках. Я грав на весіллі. Як запрошений музика.
не усірайся Рокфеллер, ти ж не лох, ти просто лабух)Купи себе шлюху и успокойся. Или у тебя денег нет на нее?
Нервный ты какой-то, неудовлетворенный.
так коли б ти не писав, про свої таланти, ніхто і не знав би, шо ти лабухЯ вже років так з 30, як біля лабухів не знаходжусь. Але вас все одне, ковбасить, як ті два шматочка![]()