Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Так я Дозору именно это и показала
То, что он принес - не видно :незнаю:
может и не надо - тяжелое и одновременно заслуживающее глубочайшего уважения.
На ютюбе должно открыться

У нас таж сама ситуація

Совковое :)

Читала, как герой трилогии смотрел на карту мира, нашел там Днепр и удивился его изгибам. Он никогда не был в "большой Украине".
Призадумалась... А КАК течет Днепр?...
Подошла к карте на двери в комнату, подсветила фонарикои.
.ух ты... в книге правильно написано, а автор тоже видел только на карте.

Нас ведь в школе не учили географии Украины, истории Украины. Все в рамках ссср.

Вот теперь и я смотрю на карту, спустя 100 лет после написания книги.

Поезд довозил куда надо, и не нужно было знать, как течет Днепр. Вот сегодня узнала. :)

Провтикала встати в хвилину мовчання. Написую в вайбер,чую шось цокає і тиша підозріла. Це автовокзал. Виправилася.

Ви молодець!!!В мене купа внуків віком від 3 до 21 року.І жодному з них ніякі іграшки не потрібні.Від слова зовсім.Давай телефон або планшет.Воно ледь вилізло,самі знаєте звідки,а вже тягне руки до планшета і більше ні до чого.І воно вже знає,що треба натиснути червоний кружочок з білим трикутником.А далі куди попало тикнути пальцем і будуть мультики.Я пам'ятаю ще до війни.Поїхли в зоопарк.Ні.Поїхали в екопарк.Ні.Нікуди не хочуть.По одному разу звісно побували.Але не більше.А от по Євах-Аврорах пошвендяти,аж бігом
Я й сама залипнути не проти) але пам'ятаю який гарний світ без гаджетів, то намагаюсь показати його їй. Колись ми їздили до батька її в гості, вони вдвох зробили з сірників та жолудя чоловічка, а зі стяжки - пташку. То були топ-іграшки. Навіть я офігіла))

З аврорами був період, коли я відкупалась від неї іграшками. Ми жили самі, вона до мене липла, мені хотілось спокою, і на кожній прогулянці заходили шось купували. Згодом я звернула цю стратегію, вона невиграшна дуже. Бабло летить, дитина звикає шо їй постійно ні за що якась фігня купується))

Я років до 15 гралась в ляльки.
З картону вирізала силует дівчини, а далі придумувала різний одяг. Малювала, вирізала і одягала ляльку.
Зараз таке є в продажу, але ж то моє було, сама собі дизайнер одягу. :)

Я й сама залипнути не проти) але пам'ятаю який гарний світ без гаджетів, то намагаюсь показати його їй. Колись ми їздили до батька її в гості, вони вдвох зробили з сірників та жолудя чоловічка, а зі стяжки - пташку. То були топ-іграшки. Навіть я офігіла))
Діти, вони дуже люблять таке всяке. Шукай "Проста лялька мотанка"
Робиться за 10 хвилин, заспокоює нерви, того хто робить і викликає незмінне захоплення того, кому роблять, і із задоволенням бере участь (ну там нитки подержати, ганчірочки, колір вибрати всього цього) Робили ціли сімейки таки:)
А ще зробили колись удава! Це був просто довгий тонкий шматок штучного хутра. Один кінець зав'язали вузлом (голова) та пришили очі-гудзики.
Дитина з нею не розлучалася багато років. Якщо кудись йшли, лише разом із удавом. Для нього був пакет-переноска, з якого обов'язково повинна була висувати голова удавчика:)

Спочатку :кава:з шоколадкою - якийсь підвипивший військовий пригостив. Вранці вибиралась з єбєнєй, повна маршрутка вже відходить від причалу і тут Я скачу...якось утрамбувалась з усім своїм хазяйством..ще потім поверх мене напхалось. Оці хождєнія в люди люблю, реальне життя як воно є в різних куточках України, люди зі своїми історіями. Тре було записувати їх, як почала їздити. Вже все й не згадаю)

IMG_20250217_110544_1.webp

Опять весна на белом свете!
Бери... иди... :)

Але йди обережно!
З нашого будинку чи то збивають сосулі, чи то самі відпадають.
Розліт уламків неймовірний.
Мене це диво вже на крильці застало під навісом. Але враження... :(

Погода дуже гарна, навіть не дуже слизько.
Поєднання зими і весни у кращих їх проявах.
Сходила у дві бібліотеки, взяла дві книги з історії України. Домовилась, що квапити не будуть з поверненням.

Опять весна на белом свете!
Бери... иди... :)

Але йди обережно!
З нашого будинку чи то збивають сосулі, чи то самі відпадають.
Розліт уламків неймовірний.
Мене це диво вже на крильці застало під навісом. Але враження... :(

Погода дуже гарна, навіть не дуже слизько.
Поєднання зими і весни у кращих їх проявах.
Сходила у дві бібліотеки, взяла дві книги з історії України. Домовилась, що квапити не будуть з поверненням.
А как же ваше плохое зрение,вы при хорошем освещении читайте,а то вообще посадите глаза.

А как же ваше плохое зрение,вы при хорошем освещении читайте,а то вообще посадите глаза.
Читаю при настольной лампе свет слева, книжку кручу в руках для положения лучшей яркости и контрастности. Стараюсь найти издание с хорошим шрифтом.
А так да... рискую посадить зрение окончательно.
Но буду тянуть до последнего.

Многие читают Анну Гин,
предложка вынесла наверх интервью для литовского канала, опубликовано 2 дня назад:

PS. Комментировать не буду, хотя прослушала все...
"в Ха нет детей", "не работает зоопарк"... :незнаю:

Многие читают Анну Гин,
предложка вынесла наверх интервью для литовского канала, опубликовано 2 дня назад:

PS. Комментировать не буду, хотя прослушала все...
"в Ха нет детей", "не работает зоопарк"... :незнаю:
Мне кажется, это какие-то старые тексты. Уже не раз удивлялась.
Пусть приедет ко мне в яму "за детьми".
А в зоопарке даже я была в 2023.
Формально он не работает в тревогу, а фактически что делать, если люди уже там?
Может, новых не пускают?

Назад
Зверху Знизу