Статус: Офлайн
Повідом.: 14763
Повідом.: 14763

Гладила точно.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Гладила точно.
Є такі місця гарні, а ти уявляєш, як воно колись було.Уявив, як усі запрошені на день народження принесуть по червоній цеглині.![]()
водій палив на вулиці, жіночка була в машине. а дочка в паспортному, я так читав, ось - «Я сиділа в машині, водій вийшов покурити, а моя невістка пішла до паспортного столу — тільки дійшла і стався вибух. Я це бачила. Хто попадав, хто куди. Я була в цій машині, говорила телефоном. Ми в паспортний стіл доньку привезли міняти паспорт. Мене не зачепило, водія нашого вбило. На моїх очах це вибухнуло. Все було у чорному диму, потім пішов вогонь. Як тільки все осіло, я вискочила до водія, він відкрив очі, але був сильно поранений і помер. Доньку не знайшли, поліція шукає, прошу, щоб обох дівчат знайшли», — розповіла жінка Суспільному.Водитель ждал в
машине. Они целы, водитель погиб.
«Ангеліна та Олександра — дві сестри, обидві загинули на місці. Дівчатам було 18 та 19 років. Старша, Ангеліна, була вагітна. Із сестрою та свекрухою вона приїхала до паспортного столу оформлювати документи».щоб обох дівчат знайшли
Юзер решил, что разведчик.не знаю... уже нет того обьекта.. где то в районе конного светило ярко
Вам бы поубирать вчерашние посты с названиями улиц, от грехаЮзер решил, что разведчик.
Его обсмеяли. Юзер согласился, что паранойя. Это было до 21.00.
А ночью Терехов написал, что в центральной части города.
Их убрала мэрия при переименовании.Вам бы поубирать вчерашние посты с названиями улиц, от греха
Ну, молитесь...Их убрала мэрия
Леля!Ну, молитесь...
По мне, так каждый отвечает за себя, без экивоков на соседа.Леля!
По этой логике нужно
Сюди?А оце сижу думаю куди на акаунт інсти пожалітись. Бо отам явно шось не те. Показують домівки побиті, адреси, ще й коментують - типу мене попросили зняти будинок, от я прийшла показую детально, а в коментах одні росіяни. Шось не те.
Я взагалі не фотографую.Вчорашні фотки прибрала, то була фотовиставка для ТС. Показую - прибираю. Загалом не ставлю тут фотки свого міста, поки йде війна, хоча у мене їх до фіга класних. Забобонна.
А оце сижу думаю куди на акаунт інсти пожалітись. Бо отам явно шось не те. Показують домівки побиті, адреси, ще й коментують - типу мене попросили зняти будинок, от я прийшла показую детально, а в коментах одні росіяни. Шось не те.