Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Хомяк жив, пока кот спит.
Не всегда, могу набросать сюда кучу видео дружбы хомячков с котами! Кот должен ловить мышей, крыс и прочее страхолюдное. А хомячок - это божественное!

HiXcQ7kNvgGku-YD&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fdnk1-3.webp

"Хотят ли русские войны?"

Дачи в Переделкино просто так не давали.
И сраный Евтух знал это, как никто другой.

Я десь мо' за рік до війни перечитувала Тихий Дон, більш історичний фон.
Там теж про евакуацію сімей повстанців яскраво написано.
Але тоді у кожного вози були, воли чи то коні... Теж не хотіли дехто їхати. Худобу прив'язували до возів. На переправі через Дон купа люду. Дехто й тонув. Потім повертались, потім знову бігли...
Хто знав, що через рік це буде нашими реаліями. Але без возів, волів і коней.

"У меня есть мечта" (Мартин Лютер Кинг)

Каждому по заслугам его.
И по отверженному Булгакову.
За то, что они творили и творят во время войны, пусть подносит кто-то им и их великовозрастным е-бусинкам платок с напоминанием о сотаоренном.
И пусть не будет Маргариты, которая попросит Воланда больше этого не делать.
Оставить Воланду окончательное решение вопроса.

Трошки сюру від ХХ

Я Вам більше скажу. Вони порозсилали листи з вимогою прикрасити споруди і прилеглі території тематичними, *****, ІНСТАЛЯЦІЯМИ!!! С наданням звітів з доказами!

А за три дні до цього листа прийшов лист від Харківобленерго з вимогою зменшити споживання електроенергії більше, ніж на 70%
:рл:

Львівобленерго потрошку збільшує тривалість відключень. Було 4 години на добу, сьогодні 5.
У нас было с 9 до 12, эту неделю с 12 до 15.00, следующую могут добавить часы тоже.
Мне повезло, моя многоэтажка оказалась на другой линии, боюсь и сказать в округе, люди меня не поймут...

За то, что они творили и творят во время войны, пусть подносит кто-то им и их великовозрастным е-бусинкам платок с напоминанием о сотаоренном.
И пусть не будет Маргариты, которая попросит Воланда больше этого не делать.
У этих тварей нет ни совести, ни способности к раскаянию. Смысл в платке теряется. *****ня способна осознать преступность содеянного только если их массово каждого на кол сажать. И то.

Я Вам більше скажу. Вони порозсилали листи з вимогою прикрасити споруди і прилеглі території тематичними, *****, ІНСТАЛЯЦІЯМИ!!! С наданням звітів з доказами!
Звіт не через поліцію? :)
Бо йду сьогодні до перехрестя Холодногірської та ПШ з боку Казки.
Купа машин... купа людей, що схилились над кимось чи шо?
Сліпа, не розберу. Мо' аварія або комусь стало зле?
Підхожу - вантажівка, за нею впритул авто поліції, а на землі одні складають з металевих конструкцій ялинку, а декілька поліціянтів спостерігають за роботою. :)

Друга версія - поліціянти дочекаються кінця встановлення і відвезуть хлопців у ТЦК. Бо місія буде виконана. :)

На другому боці під Класом величезна ялинка, зібрана зі штучних, вже стоїть, а невеличку під дверима теж зі штучних ялінок закінчують вбирати.
Поліціянтів не було. :)

Назад
Зверху Знизу