Статус: Офлайн
Повідом.: 1614
Повідом.: 1614
О 6.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Умные типа. Как розетки.Синегубов обещает новые графики
...на радянський лад,типа суботникаУзнала новое для себя слово, без гугла не могла понять, о чем речь.
Без подробностей о времени и месте - речь о ,,запрошені на толоку,,.
Кто - то знал, что это?
И нюанс - обязательное бесплатное угощение для всех откликнувшихся и пришедших....на радянський лад,типа суботника
Анансовано, сьогодні....Місце проведення вже анонсовано?
Я б не пішла.
Про толоку знала)
...ну,якщо народ працює ,наприклад десь у парку, то це не буде скупченняИ нюанс - обязательное бесплатное угощение для всех откликнувшихся и пришедших.
Но немного стремно. Собирать массу народу...
В эти дни постоянно что то летит...
...у нас у селі народ так кладовище прибрав і клумбу у центріАнансовано, сьогодні....
...можливо якщо через різні мордокниги,тоді да,а якщо між собою,то можнаМісце проведення вже анонсовано?
Я б не пішла.
Про толоку знала)
Я понимаю, люди работаю все время , и везде. И без приглашения на толоку убирают , копают, сажают....ну,якщо народ працює ,наприклад десь у парку, то це не буде скупчення
Интернет...можливо якщо через різні мордокниги,тоді да,а якщо між собою,то можна
...не знаю,тут кожен сам повинен прийняти рішення, йти ,чи ніИнтернет
Кулеш будет....не знаю,тут кожен сам повинен прийняти рішення, йти ,чи ні
Ой, вы вернулись с детьми... А садик и школа?...неужели отобрали выплаты...Забирала сьогодні обнову - балончик туристичний газовий з пункту видачі, а інша клієнтка забирала СУКНЮ, таку весняну красиву, і от я пхну додому той балон і думаю, шо треба 95% своєї шафи викинути нахрін, бо все воно старе і не відповідає моєму нинішньому настрою і стану, і що сукні - це красиво.![]()
Конечно, все понятно, и будет не справедливо, если с вас с детьми снимут выплаты , и с родителей. Кому еще платить, если не мамам с детьми и старикам, на чужих квартирах , в других областях. Унесённые ветром войны.Скоріше провідати рідних і місто + справи. З минулого тижня в Харкові, багато де була, цікавого робила, зустрічі різні, закриваю дуже важливу справу по старшій дитині, але про це тут не пишу)
Взимку на канікулах місяць були, тепер ось квітень.
Все шо маємо я і діти в іншій області, зберігається. От тільки за виплати ще не знаю) не впевнена на 100%, але в квітні в будь-якому разі буде відомо, в разі успіху за 2 місяці дадуть. Але на постійно з малими не повернусь поки що, навіть якщо виплати зняли, бо ж самі бачите, шо воно несеться.
Мамі за прихисток ВПО теж не дали в березні нічого.
Зато у вас теперь есть газовый балон. Плитка под него уже куплена?Гггг, той момент, коли:
- вилазиш на кухню в 5 ранку
- бачиш у вікно повністю темний район
- вмикаєш світло - yeeees!!!
- сунеш до чайника, поглядаючи у вікно з видом переможця
- клацаєш чайник - wtf???
А ти просто забула, шо у тебе лампа в кухні акумуляторна.![]()