Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
1. Зробити їй дію на її новому (старому) смартфоні? Або своєму але від її імені (хз чи воно норм спрацює)Чи можна якось на неї оформити, щоб не йти в банк?
Через мою дію, не знаю???
Так глянь у Дії. Там написано що можна онлайн через дію чи офлайн через відділення банків та Укрпошту.Собі тільки що оформив через дію
Сработает, только она тоже должна клиенткой привата быть или другого банка из программы.Або своєму але від її імені (хз чи воно норм спрацює)
создаешь на своем телефоне второе пространство (будет как бы новый телефон). Устанавливаешь на нем дию, приват 24 от имени мамы, оформляешь заявкуСобі тільки що оформив через дію (Приватбанк).
Сказало 10 днів чекати.
У мами проста дзвонилка і дії немає.
Чи можна якось на неї оформити, щоб не йти в банк?
Через мою дію, не знаю???
И это ради Вовкиной тысячи?создаешь на своем телефоне второе пространство (будет как бы новый телефон). Устанавливаешь на нем дию, приват 24 от имени мамы, оформляешь заявку
не только. Если у человека кнопочный телефон, то таким образом можно заходить в приват 24 или ощад, совершать покупки в интернете или платить коммуналку с его карты, скачивать чтото в плеймаркете и тдИ это ради Вовкиной тысячи?
Легче маме свою отдать.
Притом безусловными живыми деньгами.
можно конечно, а еще можно ходить на почту чтобы получать пенсиюИз рук сына приятнее получить 1000 гривен, чем из рук какого-то Вовки.
А платить за мамину квартиру можно через Приват24, введя туда данные по второму адресу.
Какое СМС? На телефон? Смотрите в кабинете сообщения от Привата. На телефон вроде никому не приходит.З компа зайшов у мамин приват24.
Намагаюся активувати картку "Національний кеш бек".
Не приходить смс.
Т в їх якийсь збій.
В ранці я собі активував картку "Національний кеш бек"Какое СМС? На телефон?
Ну я конечно не специалист. Может, кто открывал такую карту, подскажут.В ранці я собі активував картку "Національний кеш бек"
мені прийшла смска з кодом.
Я ввів код і карта активувалась.
А матері не приходить смс.
Якийсь збій у них.
Приходит.На телефон вроде никому не приходит.
Тогда значит правильно.Приходит.
Собі активував учора без проблем.Намагаюся активувати картку "Національний кеш бек".
Не приходе смска з кодом ні на її телефон, ні на мій.
Кілька разів пробував.
Смски немає!![]()