Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А сложно понять, что человеку болит этот город? И все, что с ним связано.По теме сказать нечего?
А ты не рылась в моих постах? Ты не ленилась? Ты не выкопала?
Ты не россиянка, хотя пишешь на русском, а я выходит россиянин???
Собственно, ответ в том посте, который процитировали. Подумайте.Т.е. она может писать "Волчанск" и на русском когда ей хочется, а других за тоже самое она имеет право оскорблять и называть "кацапми" и писать "Мовна шизофренія"?
Первый раз кацапчики зашли тихо и быстро, без бомбежки. Ждуны обрадовались.Дивна річ карма...Розмовляв з людиною звідти - відсотків вісімдесят місцевих були за "русский мир"...
Тримайся)дякую )
Как по мне, сейчас времена такие, что лучше держаться вместе, чем сраться)Пройшли часи срачів на хф)
Тримаємось! Кожному потрібна підтримка. Ми ж Україна!Та хоч за повітря, але втримаюсь) дяка.
23…До речі, пані не з 20, а з
Як боженька!Це я до того, шо якшо хочеш, шоб у тебе в хаті не було ждунів, ти маєш для цього шось робити, але якщо ти - країна з демократичною вивіскою, інертним населенням і байдужим до питання ждунів керівництвом або зі ждунами в самому керівництві, то скоріш за все у тебе не вийде ніхуя.
до ворскли нахуй!Русло северского Донца повернуть, вдоль границы, вывести в какую-то реку западней, хотя бы тестово в харьковской области ))
нема чимИнетресно туда щас прилетает чи не сильно..