Это ж откуда у них такое знание-понимание?Интересно,интересно...
А ще відтоді коли король Данило свого сина охрестив. Це було років десь 800 тому, коли на моїй славетній Слобожанщині дикі вітри розносили гар по степу
Да, действительно, все страны разные...
Ось, бачите, ви вже готові у деяких питаннях зі мною погодитися

. Взагалі-то не тільки вам, а усім присутнім дуже раджу шукати порозуміння на спільних питаннях, а не на розбіжностях!
Но ,что в ,по вашему, в менталитете, истории, народе и прочем в Украине не укладывается в идею федерального устройства?
Це дуже складне питання для однієї теми. Якщо ви хочете більш детально про це поговорити - стукайте в асю.
Кстати! Вас не затруднит ответить кто первый .в нашей новейшей истории,поднял вопрос федерализации и являлся последовательным её сторонником?
Наскільки я памятаю це був Євген Петрович. А її прибичником??? Що ви маєте на увазі. Не зрозумів.
Зачем же Вас записывать в свидомые! Вы ж сами себя туда записали
Я себе кудись записав? Невже ви читаєте думки?

А що на
вашу думку є свідомі? Ви самі маєте чітке визначення цього терміну? Якщо маєте, то ви розподіляєте український народ на свідомих і НЕсвідомих, на помаранчевих, та біло-синіх, забуваючи при цьому що прапор-то в державі один, і інтереси повинні у всіх бути загальнонаціональні а не різнокольорові. Такий розподіл притаманний лише тим хто ще не усвідомив, що Львів та Донецьк це міста однієї країни, під одним прапором
считая их попросту чем то вроде недоросших до высшего знания данного только исключительно "уникальным и нововозродившимся"
Знайдіть в моїх постах де я таке казав? Я дуже обережно, сподіваюсь, що це так, намагаюся знайти порозуміння, вказуючи, наскільки звичайно можу, на помилки які роблять обидві сторони. Ви відразу навішуєте на мене ярлики і намагаєтеся чогось досягнути? Ні в такому разі, ви читаєте тільки те, що написано на цих ярликах, не слухаючи і не сприиймаючи те що я говорю.
но родным считал,считаю и буду считать русский и предпочитаю пользоватся им повседневно,
В мене так само
а хочу свободно пользоваться во всех сферах жизни в собственной стране.Помоему вполне законное желание!
Так користуйтеся! Хто заважає? Ви що, кабельне дивитеся укр. чи купуючи будь-яку газету стаєте на коліна, щоб вам дали пресу російською?
многие люди ,зачастую не зная мовы, являются куда большими патриотами Украины ,чем те кто про украинский кричат на каждом углу и ставят его во главу этого самого угла.
Безперечно так. Взагалі-то усі люди різні

. Я мав на увазі деяких форумчан

. А щодо мови....мені подобається трактування від ЮНЕСКО:
Деятельность ЮНЕСКО по распространению языкового разнообразия, многоязычия и сохранению языков, находящихся под угрозой исчезновения, основывается на признании того, что
язык является не просто важным средством коммуникации или вектором культуры и фильтром мировоззрений и ценностей, но также неотъемлемой частью самосознания и идентификации как отдельной личности, так и общества в целом.
Посилання видалено