Статус: Офлайн
Повідом.: 2448
Повідом.: 2448
Справа не в пристойності, а в тому що автори сайту намагаються задовольнити потреби україномовної частки населення. Інше питання, що в термінах їм треба було бути обережнішими. Але ж ви почитайте сайти типу антіоранж, і ви зрозумієте чому вони вибирають таку "сувору" термінологію![]()
Ну так навіщо опускатися до рівня "антиоранжу" (до речі, читати таке як на мій погляд, будучи при розумі неможливо
)?До того ж "антиоранж" і громадське радіо - погодьтесь трохи різні речі.
Приємно здивований зустріти людину з такими поглядами. Саме так, саме так, ЧВР - це шлях в нікуди. Це наші громадяни, багато хто з них робить добро для країни і треба враховувавти їх інтересиШановний! Оце і є ваша вселенська помилка. Я особисто проти того, щоб з моїми харківянами розмовляли за принципом "чемодан-вокзал-россия". Треба розглядати усі можливі варіанти поглядів, і тільки при найбільшій їх репрезентативності ми можеми винайти вірне рішення по якихось питаннях. А, ваше Bumbarash трохи перефразуючі Ukraine uber alles, або Україна для українців, тут не проходить. В данному випадку ви нічим не краще сталінських методів вирішення національного питання.
А є лінки на його статті? Давно цікавився почитати.Памятаєте, що писав Бандера с цього приводу?
Наскільки я чув той статус регіональної наші законотворці так урізали, що він зараз має лише декоративний характер.Ви будете сміятися, але ж і для мене росіяська - рідна. І усі мої родичі розмовляють російською. І статус регіональної вона вже отримала. Чого ж ще бажати?
![]()
У чомусь Бубараш правий... Якщо ви вважаєте себе російськомовним українцем, то ви повинні поважати права україномовної частки населення. Якщо наприклад, у нас в Харкові, хтось забажає подивитися україномовний кабельний канал, то він це не зможе зробити, тому що таких просто не існує. Тому, в сфері телебачення ваші Скіфе, права повністю збережені![]()
Так от і треба зусилля спрямовувати не на титрування чи дублювання російських серіалів (що викликає наприклад у мене лише роздратування і бажання більше не дивитися цей канал), а на створення конкурентноспроможного українського продукту. А в нас усі зусилля по "українізації" чомусь ведуть до заборони російськомовного.
Так от зараз маятник пішов у сторону ворожнечі до російської мови. Але ж потім він рано чи пізно (бо маятник) піде в іншу сторону. Нам це потрібно?Да, поддерживаю. Это как маятник - качните его в одну сторону, он возвратится с такой же скоростью в другую![]()