"superyar", "Mestny", "Дальновид", "wegeras".
Це копія мого повідомпення на Одеському форумі в темі: ". «Единая Русь» стр. 3. № 70.
Разница в том что русский национализм пока не имеет буду-щего, потому что противоречит существованию государства - россия. Ведь признать, что россия для русских, равносильно признанию, что Кавказ, Татарстан и другие территории оккупированы русскими, что в свою очередь однозначно приведет к увеличению конфликтов и экстремистских движений.
Украинский же национализм имеет другую природу чем русский. Русские - это имперская нация, а украинцы находились долгое время в составе этой империи и оруссачивались. Поэтому украинский национализм сегодня - это попытка вернуть свою национальную идентичность, т. е. его природа более естественна чем у русского и поэтому он пользуется более широкой поддержкой и уже через год скорее всего будет представлен на государственном уровне.
Напрямок ваших думок підтримую. Але ніколи мабуть не погоджусь з вашим висновком: " Украинский же национализм имеет другую природу чем русский.".
Як би ви написали: "Украинский же национализм имеет другую природу чем российський." то з цим я погоджуюсь. Хіба ми не потомкки Християнської Київської Русі??? Продовжуючи розділяти один і єдиний народ саме оцим одним невірним висновком, ви вводите в блуд всіх людей Русі!
І саме за ідею об»єднання Русі, мене ганебно виключили не дозволяючи спілкуватись з моїми братами на Львівському форумі ВО «Свобода» яким самовільно керує п. Чорний.
Ознайомтесь з моїм повідомленням до п. '' ALKA''.
Він написав: "Из записок французского инженера жившего на УКраине в 17 веке.. народ тот звался руским и жил на территории современной Украины....так что не ваша это земля господа свидомые...
выбирайте ! или вы русские-алкоголики или пришлые укры"
Відповідь "Істинка"
Я дякую за вашу тупість! Бо не в силі людина подібна вам комуно-більшовицькому совку зрозуміти, що коли народ в 17 вікі називався Руським
аж до початку 20 віку до утворення СССР, а потім раптом в одну мить перетво-рився в "Українців"? Я тільки нагадую Руським людям, що офіційним початком злочину стало переімінування Русі на Росію, після фальсифікації історії Русі саме московськими царями та імператорами! І останю злочину і кроваву крапку поставив тиранський, комуністичний, диктаторський режим!!! А не офіційним початком було завойювання Русі татаромонголами. Тому пропоную Руському народу Русі, і особливо Християнської Київської Русі, як основної, головної і серцевиної частки Русі в сучасній Украні, Українцям вернути своє історичне ім.»я собі і державі!!!