вопрос к мужчинам ХФ

а уже бесит?
занч и не было любви

чому не було? Ви відразу розповідаєте про усі свої вади і знаєте які несподіванки чекають у відносинах? Є та межа, до якої кожен згоден миритися та укладати договір зі своєю мораллю /принципами.
Це ж як абсцес - зріє, якщо вчасно звернутися до лікаря то можна запобігти поширенню інфекції , а ні - то і померти можна.

так. от тільки зараз це сімейні психологи ,а раніше це були люди з досвідом , мудрі.

хм.неоднозначно..
треба брати до уваги , що не завжди старші люди дають мудрі поради , але не треба забувати, про те ,що молоде подружжя , не маючи досвіду, може наробити багато дурниць, тому так категорично відмовлятися від досвіду старших людей не треба ( а по-вашому психологів ).
Та і на молоду жінку ,її "неврівноваженість" , можна теж списати на гормональні щомісячні зміни )))
Мабуть причина у іншому...

Мы о конкретной ситуации сейчас рассуждаем? Если ВЗАГАЛИ, то да, но обычно старшие люди это мужчины, тем более раньше - мужчина глава семьи ( к таким стоит прислушиваться).

Мы о конкретной ситуации сейчас рассуждаем?
та ви теж взагалі написали , що так, хто там - не зрозуміло деградує,тягне.Треба більш обґрунтовуванні звинувачення , бо Інколи коли наша думка відрізняється від конфліктної сторони так і буває.
Если ВЗАГАЛИ, то да, но обычно старшие люди это мужчины, тем более раньше - мужчина глава семьи ( к таким стоит прислушиваться).

тобто чоловік за умовчанням - завжди розумна людина,тому що голова ?))) нагадує якийсь "домострой".
Старші були і жінки ,які вчили молодиць як поводитися та вміло обходити гострі кути ( це такі сучасні психологи ).
Де - Голова родини чоловік - у мусульманських,східних країнах? а серед Європейського/балканського/германського/слов'янського... люду все залежало він ситуації сьогодення, на Україні взагалі у більшості - матріархат )))

та ви теж взагалі написали , що так, хто там - не зрозуміло деградує,тягне.Треба більш обґрунтовуванні звинувачення , бо Інколи коли наша думка відрізняється від конфліктної сторони так і буває.

тобто чоловік за умовчанням - завжди розумна людина,тому що голова ?))) нагадує якийсь "домострой".
Старші були і жінки ,які вчили молодиць як поводитися та вміло обходити гострі кути ( це такі сучасні психологи ).
Де - Голова родини чоловік - у мусульманських,східних країнах? а серед Європейського/балканського/германського/слов'янського... люду все залежало він ситуації сьогодення, на Україні взагалі у більшості - матріархат )))

Ну я написал конкретнее некуда, есть люди , в пожилом возрасте наступает маразм и климакс у женщин - так?))), затем слабоумие. Ну конечно мужской мозг развит сильнее ,- как утверждают ученые(миру были даны гении в мужском виде), ну может и были которые учили молодЫць в это не вникал;) От того что на Украине так большинство живет такое сейчас и творится - лучше патриархат значит

Ну я написал конкретнее некуда, есть люди , в пожилом возрасте наступает маразм и климакс у женщин - так?))), затем слабоумие. Ну конечно мужской мозг развит сильнее ,- как утверждают ученые(миру были даны гении в мужском виде), ну может и были которые учили молодЫць в это не вникал;) Может от того что на Украине так большинство живет такое сейчас и творится? - лучше когда патриархат значит

простите, а маразм обязательно наступает?:eek:

Уясните раз и навсегда, что характер вашей женщины — это отражение вашего к ней отношения.
Для непонятливых: это не она стерва, это — ты *****

Справедливы ли обратные сентенции?
"Это не ты *****, это она стерва!"
"Уясните раз и навсегда, что ваше отношение к женщине — это отражение ее характера!"

Ну я написал конкретнее некуда, есть люди , в пожилом возрасте наступает маразм и климакс у женщин - так?))), затем слабоумие. Ну конечно мужской мозг развит сильнее ,- как утверждают ученые(миру были даны гении в мужском виде), ну может и были которые учили молодЫць в это не вникал;) От того что на Украине так большинство живет такое сейчас и творится - лучше патриархат значит

хм. а мені здавалося , що це від віку не залежить ,бо якщо був ****** ,то у поважному віці лише це більш "загострюється ".
Про чоловічі мізки з вами дискутувати не буду , це вже зовсім дурне діло . ( це не із-за того що з вами згодна чи ні..) .
Ви зараз політику суди не тулите , бо ні до чого.
А те що маразм чи ні - відносно , бо вікові зміни нікому не уникнути . Ви ж теж генієм з кожним роком не становитесь )))

хм. а мені здавалося , що це від віку не залежить ,бо якщо був ****** ,то у поважному віці лише це більш "загострюється ".
Про чоловічі мізки з вами дискутувати не буду , це вже зовсім дурне діло . ( це не із-за того що з вами згодна чи ні..) .
Ви зараз політику суди не тулите , бо ні до чого.
А те що маразм чи ні - відносно , бо вікові зміни нікому не уникнути . Ви ж теж генієм з кожним роком не становитесь )))

От возраста зависит взгляд окружающих людей, а насчет того что если был дуралеем , а потом все усугубилось - тут согласен.Ну как это политика тут не при чем... семья это самая маленькая ячейка нашего государства. До какого-то возраста человек интенсивно развивается и пока развивается все вокруг развивается, когда начинает деградировать должен не тянуть за собой других, если мешает его кладут в дурку)))

Назад
Зверху Знизу