Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
🎉 Форуму - 23 роки!
З нагоди 23-річчя форуму даруємо знижку 23% на рекламу!
Використовуйте промокод 23YEARS під час замовлення реклами та отримуйте знижку 23%.
Промокод діє до 1 вересня 2026 року.
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати https://www.google.com/chrome/
Дистанция 1 км - это ближе к середине: между спринтом и средними дистанциями. Здесь важна и сила, и выносливость. Бегать по 4-8 километров каждый день или через день могут подготовленные люди и это не является оптимальным, у новичков часто воспаляется надкостница.
Даже не знаю, не представляю как можно подтягиваться подхода 4 по нарастающей. Я вот когда набрал вес (с 65 кг до 85 кг) не мог и 3-х раз сделать на брусьях (хотя при 65 кг прыгал на них нормально), начал тренироваться, сейчас вешу 95 кг, на брусьях делаю первый подход 30 раз (следующие уже меньше) и думаю это не предел.
Так вот к чиму это я - делал на брусьях по убыванию, и результат очень даже заметен!