Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

"В шумном балагане девочки что надо.
Я их угощаю водкой и вином.
Каждой на прощанье плитку шоколада
Пососать полезно сладость перед сном.

В опэшке Девчонки любят марафет,
Но жить не могут без конфет."©
Сегодня в Росте день сладкого угощения.
Детей угощали за специальными столами, а я получила сладкий подарок в зале. А на кассе еще пакетик какой-то острой приправы.
И впечатление. :)
Возле стола мамаша с сыном лет 13, с явным лишним весом.
Он матери - я не хочу сладкого, я ж на диете.
Она ему - я тебе сказала, ешь!!
Эффект шары.
Теперь думаю - вот это огромное количество сверхтолстых людей, которых было раньше 1-2 на округу, может, это эффект гуманитарки?

Поджарые либо на фронтах, либо за Тисой ...
Это мужики, но их намного меньше, сумистов по комплекции.
Как и тетки в возрасте 60+ в рамках привычного встречаются полные или толстые. В процентном отношении не выходят за пределы прежнего.
Но возраст плюс-минус 40 - барышни и тетки... и дети обоих полов, хотя тоже толстых девочек больше, чем мальчиков.
Что дало такой резкий скачок?
Или питание, или отсутствие физкультуры?
Дома тоже физической работы только ложку в руки взять.
Огромное количество сумистов.
Вчера вспомнила про это японское сумо.

Сегодня в Росте день сладкого угощения.
Детей угощали за специальными столами, а я получила сладкий подарок в зале. А на кассе еще пакетик какой-то острой приправы.
И впечатление. :)
Возле стола мамаша с сыном лет 13, с явным лишним весом.
Он матери - я не хочу сладкого, я ж на диете.
Она ему - я тебе сказала, ешь!!
Эффект шары.
Теперь думаю - вот это огромное количество сверхтолстых людей, которых было раньше 1-2 на округу, может, это эффект гуманитарки?
Ефект війни. Гормональні збої. Клітини не можуть якісно засвоювати глюкозу.

Додати нічого. Свята на кістках. Я не мер, грошей на масштабне святкування не маю - їбанула з кредитки трохи грошей своїм хлопцям, та й по всьому.

Увечері в четвер приїхав до рідного Харкова. Місто щосили готується до свого дня 23.08 і дня незалежності. Перше, що виявив, - закрита станція метро з пересадкою на іншу лінію, і щоб потрапити на неї, треба робити дві пересадки і проїхати кілька зайвих зупинок. Але це не так мене вразило як причина цього. Виявляється, що влаштувати народне гуляння хочеться, але місто то прифронтове, і відповідно не можна влаштовувати заходи з великою кількістю людей на вулиці, а ось у метро - можна. Ура. І місто теж зовні прикрасили. Багато красивих локацій. Начебто радіти треба, але щось не виходить. У п'ятницю рано вранці ми вирушили на сумський напрямок, везли хлопцям багато всього, але про це наступного разу. На зворотній дорозі ми змушені були зупинитися в прифронтовому містечку, стояло багато машин з обох боків дороги, і люди стояли вздовж дороги. Це проводжали в останню путь молодого воїна. І дивлячись на людей, які плачуть, які втратили близьку людину, на абсолютно сторонніх, які стояли на колінах і теж не стримують сліз, людей, я подумав про те, що десь у цей час збираються святкувати. І питання. А що ми святкуємо і як ми святкуємо? День міста - давайте подумаємо кому ми зобов'язані тим, що у нас є наш Харків? День Незалежності - завдяки кому ми досі незалежні? Хто зараз цю незалежність відстоює ціною свого життя? То може замість урочистих заходів і піару, взяти й віддати гроші сім'ям загиблих, допомогти в лікуванні та у відновленні здоров'я пораненим (ми знаємо, як держава дбає про списаних, звільнених захисників), допомогти в протезуванні, допомогти ветеранам, які залишилися одними, без підтримки. Ну!!! Які клумби, які локації. Совість є? (це було неразумно питати )Подивіться і давайте подумаємо як сім'я цього воїна святкуватиме День незалежності. Слава Україні і Героям Слава.

Как и тетки в возрасте 60+ в рамках привычного встречаются полные или толстые. В процентном отношении не выходят за пределы прежнего.
Но возраст плюс-минус 40 - барышни и тетки... и дети обоих полов, хотя тоже толстых девочек больше, чем мальчиков.
Честно говоря, пока что не бросалось в глаза (возможно, потому шо обычно пребываю в своём "ментальном коконе", и пофиг, шо там "на физическом плане" - жара или бомбёжка).

Да, мы не в Корее проживаем, но всё-таки далеко и не в США (в плане габитусов человекомассы).

Де ви це видіте???? Обичні люде на улицях 🤷‍♀️

Да я и не спорю, это я о том, что пора во власти больше тех, кто прошел горнило, не замаравшись.
При всій до них повазі, але військових потрібно максимально відсторонювати від влади. Бо нічого окрім воєнниого комунізму вони побудувати неспроможні.

При всій до них повазі, але військових потрібно максимально відсторонювати від влади. Бо нічого окрім воєнниого комунізму вони побудувати неспроможні.
Не совсем так Можно смотреть на примеры из истории в мировой практике. Разное бывало...

❗️На День Незалежності офіційні заходи у Харкові не проводитимуть, — Терехов

23 серпня у Харкові святкові заходи проведуть у метро — до Дня міста та Дня Державного прапора. На День Незалежності офіційних заходів не буде з міркувань безпеки, повідомив мер Ігор Терехов.

«Ми не робимо жодного заходу на поверхі, усі заходи проходитимуть у метрополітені. Хочу звернутись до всіх харків’ян: прислуховуйтесь до повітряних тривог. Наші працівники з гучномовцями їздитимуть по місту і попереджатимуть про тривогу», — повідомив Терехов.

Єсть нюанс. Зараз серед військових є і економісти, і успєшниє управлєнци, і фінансисти. І т.д. А нє только закостєнєлиє совковиє піджакі.

Піздінг,корупція і прочіє зловжіватєльства єсть як на гражданкє,так і в армії.Так шо...

У Дозора шоколадній синдром. Вроде алкогольного.
Жаль, что не тянет на сладкое.
До Рошена рукой подать.
Или сливочного масла у них купить, 82%?? Еще не куштувала.
По цене вроде подьемное.
Вы ошибаетесь, дай Бог победы и вы увидите массовость подобного синдрома в цифрах.
Кстати жаль сейчас не видел нигде, а можно купить какао масло? Раньше давно (в районе Благ база), была маленькая точка от фабрики, я там покупал.А еще раньше прямо на Кацарской с фабрики выносили куски этого самого какао маслеца

Вы ошибаетесь, дай Бог победы и вы увидите массовость подобного синдрома в цифрах.
Кстати жаль сейчас не видел нигде, а можно купить шоколадное масло? Раньше давно (в районе Благ база), была маленькая точка от фабрики, я там покупал.А еще раньше прямо на Кацарской с фабрики выносили куски этого самого шоколадного маслеца
Э! Рошен випускає. Смачне!

1755932483437.png

В первих я не жирнєнька! А у вторих де таке колічество сумоістов??? Ви тоже їх видіте? 🤷‍♀️
Ви трєтій дєнь нє вилазітє з разних ригаловок, тіпа сосісочной і пузатой хати. Причому, созналісь, шо в вас уже жодна сосіска не влізе. В любом смислє. Це явноє обжорство. Да.
А сумоїстов овєрдохрєна. Начінающіх, во всяком случає.

Назад
Зверху Знизу