- Повідом.
- 20872

Посмотрите на фото городских школ после прилетов. Моя так и не восстановилась, пока что....до речі, що тут поганого в данній ситуації,якщо батьки згодні?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Посмотрите на фото городских школ после прилетов. Моя так и не восстановилась, пока что....до речі, що тут поганого в данній ситуації,якщо батьки згодні?
...чому це має бути приміщення школи?Посмотрите на фото городских школ после прилетов. Моя так и не восстановилась, пока что.
все ж важливе, шоб дитина знаходилася в социумі...це не проблема, вчителі є,вони ніде не поділися
Разговор зашёл про платную школу, хорошо известную. Я именно про частные школы. Которые без убежищ сертифицированных...мабуть, такого офіційно у нас немає
...безумовно, але це краще,ніж дитина буде неукомвсе ж важливе, шоб дитина знаходилася в социумі
Потому что должно быть официально согласованное убежище. О чем вообще спор?...чому це має бути приміщення школи?
Від дитини залежить. Але навички виживання в зграї - це раннє дитинство. Вони може й не всім треба, але життя спрощують.все ж важливе, шоб дитина знаходилася в социумі
...я взагалі не бачу про що суперечка,дітей вчити треба в любих умовах і краще вчителям,і це добре, якщо у батьків є така можливістьПотому что должно быть официально согласованное убежище. О чем вообще спор?
На страх и риск учителя химии например в платной школе....я взагалі не бачу про що суперечка,дітей вчити треба в любих умовах і краще вчителям,і це добре, якщо у батьків є така можливість
...впевнений, це приватна справа батьків і вчителя,чи гувернанта,повторюю,дітей треба вчити ,тим хто це вмієНа страх и риск учителя химии например в платной школе.
Нормальная формулировка. Ещё и иконки можно развесить.
Изучайте....чому
Я никогда с этим не спорила....впевнений, це приватна справа батьків і вчителя,чи гувернанткою,повторюю,дітей треба вчити ,тим хто це вміє
Я не путаю патриотизм с истериейДосить дітям і батькам кістки перемивати. Той випадок коли свої ладні зжерти своїх і не вдавитись.
Радійте шо взагалі дітей ще в місті бачите. Це може швидко змінитись.
А в табір на літо)Ковид ребенка Ирочки вроде не коснулся по возрасту.
А вот моя нездешняя внучка вначале страдала, что ее отлучили от социума во время ковида, а теперь боится, чтобы не отлучили на лето от телефона и планшета.
Тоді як вище написала - у Харків як приїдете, до кожної дитини що з батьками попадеться, підходьте і питайте, що вони роблять у Харкові в умовах зростаючої кількості шахедів. Це не балістика в 23 години, навіть не каби, бо ті не запускалися на Харків кількома десятками. Можете в район комунара поїхати поквартирно обійти і дати батькам з дітьми пизди, за те що змусили дітей слухати прильоти 40 чи скільки шахедів поруч з ними.Я не путаю патриотизм с истерией
...пятніца-развратніца?😄![]()
А я и упустила как-то, пятница же. )![]()
Такий соціум, як оце в нас - ну його нахуй, нічому доброму цей соціум не навчить.все ж важливе, шоб дитина знаходилася в социумі