Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Ты *******? Там даже суммы тендеров публикуют. Меньше миллиона мало какой, чаще больше. Засадить одну клумбу однолетними цветами - больше 200 тысяч.

Именно. Да по всему городу в половине дворов асфальта нет! Ямы такие, что машины оси ломают, да и ноги тоже (я отделался растяжением связок). Но это не на виду, а для седого обмудка важен Его величество Пиар, т.е. красота на видном месте.
Асфальтировать дороги пiд час вiйни? Цэ злочин

Один раз стригла кота у грумера. Думала летом ему будет не так жарко. Стрижка была примерно как на фотке ниже. Под льва и хвост с кисточкой
Это ужасно... ((( Его реакция на стрижку. Потом как ему было некомфортно
Больше к грумерам мы не ходим
Я Масю не стригу. Хватает нормальной экспресс-линьки и купания. И когтики ему не стригу. И вообще стараюсь минимально что-то менять ему. Он хрупкий.

img_1_1751646375385.webp

А скиньте офіційну інформацію від влади, що сталось під Житомиром. Фірма зберігала неправильно добрива і уїбала селітра. Є прізвище власника, відкрито кримінальну справу. Чи це хтось свій і не можна? Чи це не селітра? Чи взагалі хоч щось є? Чи уїбало і *****?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Ясно. У меня рэгдолл, если помнишь.
Помню.
Британ - это кошачий аутист. Он всех вокруг на хую вертел. Он знает, что прекрасен - и знает, что мы в курсе, шо он знает.
Любой британ - это априори хозяин в доме, Повелитель и вообще божок с тираническими замашками. Так шо.

Помню.
Британ - это кошачий аутист. Он всех вокруг на хую вертел. Он знает, что прекрасен - и знает, что мы в курсе, шо он знает.
Любой британ - это априори хозяин в доме, Повелитель и вообще божок с тираническими замашками. Так шо.
Мрія справжніх мазохистів. Лайт-варіант. Коли від тебе - все, а від кошака - ну, не весь час кусається і бичиться. Да ...
Краще дворнягу мати.

Мрія справжніх мазохистів. Лайт-варіант. Коли від тебе - все, а від кошака - ну, не весь час кусається і бичиться. Да ...
Краще дворнягу мати.
Я обожнюю Масю. І Торічку покійного обожнюю. Британ - це та порода, з якою мені комфортно. Він як я, тільки гарненький.

Ні. Моя британка неймовірно лагідна. Без приводу не кинеться і не вкусить. Якщо їй не подобається, що я хочу взяти її за лапку, то вдарить лише своєю подушечкою, і то легенько. Так, вона вважає себе головною в домі. Не любить, щоб чіпали чи брали на руки. Але сама декілька разів на день приходить "гладитися", проявляє ласку... Майже ніколи не підвищує голос. Розумна. Іноді здається, що розуміє про що ми говоримо.
Рік провела в евакуації в сільській місцевості. Я хвилювалася, щоб місцеві досвідчені коти її не ображали. Бо вона квартирна, досвіду спілкування з жителями вулиці не мала. Але киця не злякалася. Якщо сусідські коти заходили на її територію, вона їх била й проганяла. Не ходила на сусідські двори чи городи, але й до себе чужих не пускала.

Ні. Моя британка неймовірно лагідна. Без приводу не кинеться і не вкусить. Якщо їй не подобається, що я хочу взяти її за лапку, то вдарить лише своєю подушечкою, і то легенько. Так, вона вважає себе головною в домі. Не любить, щоб чіпали чи брали на руки. Але сама декілька разів на день приходить "гладитися", проявляє ласку... Майже ніколи не підвищує голос. Розумна. Іноді здається, що розуміє про що ми говоримо.
Рік провела в евакуації в сільській місцевості. Я хвилювалася, щоб місцеві досвідчені коти її не ображали. Бо вона квартирна, досвіду спілкування з жителями вулиці не мала. Але киця не злякалася. Якщо сусідські коти заходили на її територію, вона їх била й проганяла. Не ходила на сусідські двори чи городи, але й до себе чужих не пускала.
Це якась підробка або генетичне відхилення. Скільки бачив тих "британців" -- єдиний імператив - переєбати з ноги. І для профілактики. Хоча ... не допоможе. Ну, тоді в ліс завезти їх усіх - хай там бикують ).
Інша справа - дворняги - ти йому два рази дай пожрати і воно на третій раз вже ломиться в хату і як все життя свій, і треться, і мурчить. І ти людяніше якось стаєшь. А з британцями - хай мазохісти мають справу. А мазохісти це ж приховані садисти. Так що і власників "британців" - в ліс !.
)))

Назад
Зверху Знизу