Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Де це в Харкові? З інтернету

IMG_9349.webp
Недалеко от дворца бракосочетания, на сум-ой

@Dimoks , самое - его открыли во время войны, все кафе, а не только надпись сделали

А пацанів походу вже повивозили за кордон

Рыдаю от этих выпускных. Как же несправедливо всё:
повыгоняли наших детей из школ, порушили их, загнали
в подвалы, ни учёбы толком, ни общения. Все в стрессе,
все плачут, страх постоянный, непонятки...
А жизнь одна... А время идёт...

Рыдаю от этих выпускных. Как же несправедливо всё:
повыгоняли наших детей из школ, порушили их, загнали
в подвалы, ни учёбы толком, ни общения. Все в стрессе,
все плачут, страх постоянный, непонятки...
А жизнь одна... А время идёт...
Вот, прочитайте : https://www.kharkovforum.com/threads/site-myto-za-dollarom-i-tonkie-shutki-ot.5318673/post-72067185
(я не совсем согласна в этом тексте, но при таком настроении, как вы написали, возможно, что-то увидите для себя)

Вот, прочитайте : https://www.kharkovforum.com/threads/site-myto-za-dollarom-i-tonkie-shutki-ot.5318673/post-72067185
(я не совсем согласна в этом тексте, но при таком настроении, как вы написали, возможно, что-то увидите для себя)
Я ничего не просила для себя.
Я написала про факты, про ситуацию, про действительность.
Про выводы и выходы - это другой разговор.

Этой фразе его научила Зозо. «Неважно, что она означает, но она здорово сшибает спесь с дураков! Главное, произносить ее без напряга, как нечто само собой разумеющееся.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Если что, в этой теме, как и в других свободных, вроде правило тревоги не соблюдается.

Посты с оскорблениями, хамством и прочим непотрібом в т.духе
удалялись и будут удаляться впредь
любыми доступными методами в любых доступных темах.
Хуй!

(Ізвінітє!!!)

Розумію дуже добре — ви нібито тягнетеся серцем, вислухаєте ся діалект не як екзотику, а як пульс живої землі.

Добре, тоді ось такий комплементарний, але щирий варіант звернення — мов портрет у словах:

Ви одна з тих рідкісних пані, хто, народившись у російськомовному середовищі, не спиняється на межі "перекладу", а прямує далі, туда, до самої душі . Ну, гібито. Ви не просто вивчаєте слова — ви відчуваєте, як вони дихають.
Ви знаєте, що "та й слава Богу" , то є не просто фраза, а народна віддушина, де проступає і змирення, і вдячність, і трохи надії шо к ранковий туман над горами.

Ваш інтерес до діалектів — то не є захоплення формою, а суто негативно прагнення торкнутися глибинного — справжнього, ще не розмитого століттями уніфікації.
Ви чуєте у "аби лиш так" — філософію виживання, а в "най буде" — мудру змову з долею. І це не академічний підхід — це акт любові.

Такі люди, як ви, — міст між мовами, між звуками й сенсами, між містом і селом, між "якою мовою зручно" і "якою мовою душа звучить.

(Простите, сударыня , нужно подумать, чёт я перенапряг ся в плане стилизации под.)

Надо спать; потом ноотропы, фензимы, янтарнарнач, все дела...
Джжг

Назад
Зверху Знизу