Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

От до речі навіть в малолюдному Святогірську стенди з воїнами є.
А в Харкові побули трохи в 2022 та і х з ними, в 2024 ми активно пишаємось що ми харків'яни, а мали би на тих стендах бачити завдяки кому ми можемо пишатись.

От до речі навіть в малолюдному Святогірську стенди з воїнами є.
А в Харкові побули трохи в 2022 та і х з ними, в 2024 ми активно пишаємось що ми харків'яни, а мали би на тих стендах бачити завдяки кому ми можемо пишатись.
У Харкові був у серпні 2023 до Дня захисників біля адміністрації Новобаварського району.
Простояв декілька днів і потому.
В 2024 вже не виставляли, а про відсутність прапорів писала неодноразово, що є поганою прикметою часу.

Мабуть лячно реальну кількість загиблих оприлюднювати.
У серпні 2023 на стенді НБР було 72 прізвища загиблих захисників.
Можна було приблизно підрахувати по Україні на той час.

Мабуть лячно реальну кількість загиблих оприлюднювати.
был в г.Сколе Льв.обл. в начале года, там живет 6 тыс. чел, на стенде местном насчитал примерно 30 фамилий. Т.е. в Ха может быть порядка 10тыс, если применить такую пропорцию. Предполагаю, реальная цифра погибших по Украине 100-200тыс. (

Останнє редагування:
был в г.Сколе Льв.обл. в начале года, там живет 6 тыс. чел, на стенде местном насчитал примерно 30 фамилий. Т.е. в Ха может быть порядка 10тыс. (
У Жовкві зробили в 2024 такий меморіал за замковою брамою, в парку, тобто з центральної площі його не видно ніяк, якщо не знати що він там є, й не побачиш. Ми побачили бо з колєжанкою вирішили замок обійти та пройтись по вулиці зі старими маєтками.
IMG_20250124_100235.webp

Це в Шептицькому поставили такий стенд. Раніше стояли куби на площі, але їх прибрали. Тепер на площі стоїть наша військова автівка і трохи снарядів лежить. Така типу сирітська виставка техніки.
IMG_20250124_100330.webp

IMG_20250124_101836.webp

А на болотах маркетинг "сво" на рівні. На вулицях, в освітніх закладах. Ну бо вони йобнуті на війні. А у нас країна живе життя, там де це можливо.

был в г.Сколе Льв.обл. в начале года, там живет 6 тыс. чел, на стенде местном насчитал примерно 30 фамилий. Т.е. в Ха может быть порядка 10тыс, если применить такую пропорцию. Предполагаю, реальная цифра погибших по Украине 100-200тыс. (
С количеством населения нельзя сравнивать. Тут другая связь - с количеством мобилизированных..
По Харкову у мене виходить 1300 за 3 роки. Якщо опертись на один район за півтора роки.
Так що по всій Україні, то 100 тисяч навіть забагато, або це максимум. Може й удвічі менше.

А на болотах маркетинг "сво" на рівні. На вулицях, в освітніх закладах. Ну бо вони йобнуті на війні. А у нас країна живе життя, там де це можливо.
Отож бо й воно.
На раші шанують завойовників, а у нас захисників хіба що під час похорону.
А так країна живе собі і тільки забиті фанерою вікна нагадують, що щось тут коїться.
Я вже для прогулянок обираю місця з якоюсь строгістю відповідно до моменту, не наближуючись до пафосу.

Була в травматолога. Вся черга з військових хлопців. Поговорили трохи. Питає мене один - ви так гарно говорите, давно на українську перейшли? Та кажу чого переходить, я змалку нею говорю.
А він потім каже - як я люблю бувати в Харкові. Харків такий класний. Зручний для життя.

Останнє редагування:
Вчора на прощанні з загиблим поліцейським Іванчишиним стався дивний інцидент. Поки всі стояли на вулиці, маленький хлопчик зліпив сніжку та кинув в нового начальника поліції Харківщини ‼️

У відповідь він ….. викликав СОГ. В шоці були всі, особливо склад групи, яких викликали на дитину за сніжку і вимагали притягнути до відповідальності..

Ювенальна поліція склала протокол на батьків дитини..
За сніжку ❄️🤷🏻‍♂️

1737805133581.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В яме со стороны хгр все на месте.
Зато днем услышала звук, абсолютно не похожий на мопед.
Тяжелое долгое урчание без тарахтения.
Тетки перепугались, начали звонить - что это было?
А я сроду не слышала такого.
Может, над домом что летело, а я думала, что по земле.
В окно ничего не увидела.
Может, минуту урчало странно.
Перед ним свет мигал, после него сирена заорала.

Вчора на прощанні з загиблим поліцейським Іванчишиним стався дивний інцидент. Поки всі стояли на вулиці, маленький хлопчик зліпив сніжку та кинув в нового начальника поліції Харківщини ‼️

У відповідь він ….. викликав СОГ. В шоці були всі, особливо склад групи, яких викликали на дитину за сніжку і вимагали притягнути до відповідальності..

Ювенальна поліція склала протокол на батьків дитини..
За сніжку ❄️🤷🏻‍♂️
а прикинь, если б в него яйцом, как в Януковича запустили? Теперь начальнику наверное награду дадут и героя Украины, не меньше!

Назад
Зверху Знизу