Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У моих соседей в том районе дача. Недавно тоже до Безрук долетело.Нє, Безруки.
шо за книжка?Це не книжка, а шедевр.
Що не фраза, то пряме влучання.
"Я надійна одиниця електорату, по таких, як я, ще не одна мавпа видереться на верхні гілки влади".
Читаючи ХФ, інколи так само думала, але сказати не вміла так дотепно.
Ліна Костенко. Записки українського самашедшого.шо за книжка?
"Усекнове́ние главы́ Иоа́нна Предте́чи (др.-греч. Ἀποτομὴ τῆς Τιμίας Κεφαλῆς Ἰωάννου τοῦ Βαπτιστοῦ) — великий праздник в Православной церкви, совершаемый 29 августа (11 сентября) и посвященный памяти мученической смерти Иоанна Крестителя, которому по приказу тетрарха Галилеи Ирода отрубили голову." (Вики).Кстати официальная смерть Георгия Гонгадзе 17 сентября.
В этом году Усекновение головы Иоанна было 11 сентября.
Может, убийство было ритуальным, кроме других мотивов?
Бо забув другу частину речення "Моя хата з краю".об'єднаний народ давно би взяв за жабри кого треба і добився людського ставлення до своїх захисників.
Да к обрядовости христианства много вопросов. Тот же нательный крест.Да, для христанутых казнь путем декапитации (отсечения головы) - праздник! Некрофильская религия с элементами сатанизма.
А если бы Христа повесили
что значит если-бы. Все было предопределено заранее. Его не могли казнить иначеДа к обрядовости христианства много вопросов. Тот же нательный крест.
А если бы Христа повесили или отрубили голову, как Иоанну, носили бы на груди виселицу или топор?
А чи багато пересічних українців на ці питання дадуть відповідь чи щось там пояснять по цій темі без інтернету?А коли спитати - а чому Тадеуш Рильський, видатний діяч Січневого повстання поляків у 1863 році, чий польський патріотизм сумніву не піддається, назвав сина Максимом на честь Залізняка? - мовчать. Чому в Києві є вулиці Міцкевича, Гедройця, Івашкевича, Котарбінського, Малевича, Городецького, Іоанна Павла Другого, пам'ятник Юліушу Словацькому, а в Замості немає вулиці на честь генерала Безручка, який успішно боронив Замостя від Будьоного - відповісти не можуть. Як і не можуть пояснити, чому в Києві є мінімум чотири польські меморіали, які перебувають у зразковому стані - особливо якщо порівнювати з меморіалом воякам УНР, загиблим в Калішському таборі у 1920-1923 роках, попри те, що були союзниками поляків...).
Их не меняют.С них будут отливать ядра к пушкам.Тереховские сняли металлическую ограду в районе парка Юность от развилки и до... в сторону Класса.
Самое время менять ограды. Просто деньги жгут руки. Больше некуда их девать.
Вчера старая ограда еще была.Их не меняют.С них будут отливать ядра к пушкам.
Шоб бить кацапов?С них будут отливать ядра к пушкам
Тама будут ядра лить! Чугунолитейный будет!Кто-то открыл цементный заводик или перепрофилировал его в еврозаборостроительный?
Про мост влюблённых на Стрелке, надеюсь, уже в курсе?Просто деньги жгут руки. Больше некуда их девать.