Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Я ошибся - не шоколадное:D, а какао масло.
Ось какао-масло. Тобі таке?

1755933307971.png

1755933307971.png
Незаменимая штука в терапевт.дозах и правильном применении при всяких "кашлях" и прочем легочном. :клас:

не видел нигде, а можно купить какао масло?
Онлайн поищите, все есть, на любой вкус и кошелек.

Незаменимая штука в терапевт.дозах и правильном применении при всяких "кашлях" и прочем легочном. :клас:
...для чого воно було потрібно у тих кількостях,якими хизувалися несуни з кондитерки?

...просто цікаво, що робити пересічний людині з цією доволі специфічною речовиною?

1755933307971.png
Я таке й купував , на тій точці- продавали офіційно від фабрики, але не завжди. До речі - воно дороговартістне було завжди
Іноді воно було й у Ведмедику у продажу. А ще раніше, набагато - його виносили несуни з фабрики на Коцарській- тоді я ще відносно малим його зкуштував впреше. Воно добре допомагало при простуді, коли була проблема з верхніми дихальними шляхами...

Останнє редагування:
Вы ошибаетесь, дай Бог победы и вы увидите массовость подобного синдрома в цифрах.
Кстати жаль сейчас не видел нигде, а можно купить какао масло? Раньше давно (в районе Благ база), была маленькая точка от фабрики, я там покупал.А еще раньше прямо на Кацарской с фабрики выносили куски этого самого какао маслеца
В супермаркетах продається. Я в Класі брала того року.

Полкіло 650 грн. Дороже форелі.
Оно и в совке было дорого. Не помню. Но отдать по тем рублям бабло за кило - сумма была большая. Да и не очень тяжелое оно по весу. Я брал кусками. О килограмме за раз дело вообще не шло в принципе :D Но его ж и не надо было много. Достаточно одного кусочка с тем же теплым молоком или чайком...

Назад
Зверху Знизу