Тут могла бути Ваша реклама!

Война: события, люди, впечатления

🟢 03:58 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 03:58 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 03:58 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Та скільки ж вона .буде вивіскувати? Кожні 5 хвилин, а я від неї метрів 150-200.
Що казати про тих, хто поруч?

Вже й обласна завила тихенько.
А перед нею щось бахнуло ледве чутно. Мо' й сусід стілець кинув на підлогу.

Знав Єнота особисто, тому зачепило 😡. Навіщо писати про загиблого, якою би людиною він не був?
Безугла - хвора.
Ви, мабуть, з ним в Куп'янську були?
Зараз в стрічці спливло.

Какие-то сплошные ребусы. Я ничего не понимаю. :незнаю:
И охота вам страдать фигнёй, нагонять туман, писать
на форуме так, чтобы могли понять только некоторые
причастные? Почему нельзя выражаться ясно и просто?
Тут - про потвору Марьяну, тут же про какую-то ірочку...
Ничего не понять, бесит!
Ірочка в шоколадниці виставила фото дитячого палацу на тракторах.
Я попросила адміністрацію прибрати, бо це зайве.
Далі мова пішла про фотки Харкова загалом. Сефіда підключилась з тим що вона теж їх постить. Я сказала що постить дитячі заклади -- зайве.
Ну а далі пішло суто жіночє.
У всіх абідки.
Ірочка абіжаєця що їй не дали запостить ЧЛЄН (обсерваторію), ну вона його хоча би намалювала.
Я абідєлась що мені Сефіда снісхадітєльно дозволила виїхать з Харкова по причині маленької дитини. Сефіда абідєлась бо я на неї нагарчала.
Занавєс.

Причому в палаці з усіх трьох зацікавлена лише я, бо для Ірочки (мами маленького хлопчика) він цікавий лише в якості взірця члєна, а в Сефіди малих нема. У мене туди всі ходили переходили і ходитимуть сподіваюсь. Так що лапи від палацу геть.

Останнє редагування:
Ірочка в шоколадниці виставила фото дитячого палацу на тракторах.
Я попросила адміністрацію прибрати, бо це зайве.
Далі мова пішла про фотки Харкова загалом. Сефіда підключилась з тим що вона теж їх постить. Я сказала що постить дитячі заклади -- зайве.
Ну а далі пішло суто жіночє.
У всіх абідки.
Ірочка абіжаєця що їй не дали запостить ЧЛЄН (обсерваторію), ну вона його хоча би намалювала.
Я абідєлась що мені Сефіда снісхадітєльно дозволила виїхать з Харкова по причині маленької дитини. Сефіда абідєлась бо я на неї нагарчала.
Занавєс.

Причому в палаці з усіх трьох зацікавлена лише я, бо для Ірочки (мами маленького хлопчика) він цікавий лише в якості взірця члєна, а в Сефіди малих нема. У мене туди всі ходили переходили і ходитимуть сподіваюсь. Так що лапи від палацу геть.
Шекспір радіє, шо вже помер.

Про Безуглу могу сказать только одно: к ней как нельзя лучше подходит высказывание Станиславского: "Любите искусство в себе, а не себя в искусстве".
А насчет чувств... Почему-то сложилась аналогия с одним счастливым многодетным папашей, который любил свою семью и посвящал ей столько времени, сколько мог, и не стеснялся выносить все это на публику. При этом себя очень крепко реализовал в политике и заводил словом десятки миллионов. Но потом вдруг оказалось, что его мир должен умереть. И он жену и деток отравил. А сам застрелился. Геббельс была его фамилия.

Клоуни теж потрібні.
Детей там может и не быть сейчас. Но иногда еду мимо одного учебного заведения - он как гуманитарный хаб. Очередь аж до полулицы.
Плошадя внутри свободные, есть подвал и т.д. Пустым не стоит. Без детей - естественно.
Но юзается. И если бы его фоткать - по лбу дали были в очереди.

А насчет чувств... Почему-то сложилась аналогия с одним счастливым многодетным папашей, который любил свою семью и посвящал ей столько времени, сколько мог, и не стеснялся выносить все это на публику. При этом себя очень крепко реализовал в политике и заводил словом десятки миллионов. Но потом вдруг оказалось, что его мир должен умереть. И он жену и деток отравил. А сам застрелился. Геббельс была его фамилия.
Там более трагичная история.
Магда Геббельс САМА отравила детей и отравилась.
Была предана адольфу до безумия.
А ей какая-то ее приятельница летчица предлагала вывезти на самолете.

Останнє редагування:
Детей там может и не быть сейчас. Но иногда еду мимо одного учебного заведения - он как гуманитарный хаб. Очередь аж до полулицы.
Плошадя внутри свободные, есть подвал и т.д. Пустым не стоит. Без детей - естественно.
Но юзается. И если бы его фоткать - по лбу дали были в очереди.
Якби я знала, шо воно не працює, то може б і не нявкнула.

Да понятно. Я завуалировано рассказала о другом месте. Ну блин, люди же не в вакууме в городе живут, странно объяснять то, что объяснять не стоит....

Да понятно. Я завуалировано рассказала о другом месте. Ну блин, люди же не в вакууме в городе живут, странно объяснять то, что объяснять не стоит....
Настрій вже відповідний близькому дню закоханих) випадково залетіла в срач) більше не буду. До весни точно))

Там более трагичная история.
Магда Геббельс САМА отравила детей и отравилась.
Была предана адольфу до безумия.
А ей какая-то ее приятельница летчица предлагала вывезти на самолете.
Да, такова официальная трактовка. Но сделала это по требованию мужа. Ладно сама, у детей будущее отнимать зачем?

Не треба вважати ворогів за дурників. Зараз хоч БПЛА розвідники над містом 24/7 не висять, Але розвідку ведуть - і апаратним шляхом, і через місцевих зрадників.
Влітку в нас була чергова "бесіда" з розумниками, які кидали військові автівки під гуртожитком у кількості. Нагадали їм про наказ, про свіжі обстріли на Олексіївці. Подіяло: розпихали по одній-дві, неподалік, але в очі не кидається чи взагали чимось закрите. А є такі, що починають волати "Ми не боїмося! Ми й не таке бачили!". Але хоробрість не працює без розуму, і в загибелі за необачності або з дурного хизування нічого героїчного нема.

Не треба вважати ворогів за дурників. Зараз хоч БПЛА розвідники над містом 24/7 не висять, Але розвідку ведуть - і апаратним шляхом, і через місцевих зрадників.
Влітку в нас була чергова "бесіда" з розумниками, які кидали військові автівки під гуртожитком у кількості. Нагадали їм про наказ, про свіжі обстріли на Олексіївці. Подіяло: розпихали по одній-дві, неподалік, але в очі не кидається чи взагали чимось закрите. А є такі, що починають волати "Ми не боїмося! Ми й не таке бачили!". Але хоробрість не працює без розуму, і в загибелі за необачності або з дурного хизування нічого героїчного нема.
Ворога ніхто й не вважав за дурника. Клоунесу трохи інформаційної гігієни повчили. Та й по всьому.

:попкорн::попкорн::попкорн::квіточка::кручусь::квіточка:

Irochka_proptit_025.jpg

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу