Статус: Офлайн
Повідом.: 38086
Повідом.: 38086

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так я Дозору именно это и показалаЭтот контент сейчас недоступен
Возможно, владелец удалил контент или ограничил доступ к нему.
Перейти к Ленте новостей
может и не надо - тяжелое и одновременно заслуживающее глубочайшего уважения.Так я Дозору именно это и показала
То, что он принес - не видно![]()
Їбанув зранку кави - їбани на ЗСУ
Одній з найкрутіших харківських волонтерів і Людей.
Мої 💯 полетіли.
Я й сама залипнути не проти) але пам'ятаю який гарний світ без гаджетів, то намагаюсь показати його їй. Колись ми їздили до батька її в гості, вони вдвох зробили з сірників та жолудя чоловічка, а зі стяжки - пташку. То були топ-іграшки. Навіть я офігіла))Ви молодець!!!В мене купа внуків віком від 3 до 21 року.І жодному з них ніякі іграшки не потрібні.Від слова зовсім.Давай телефон або планшет.Воно ледь вилізло,самі знаєте звідки,а вже тягне руки до планшета і більше ні до чого.І воно вже знає,що треба натиснути червоний кружочок з білим трикутником.А далі куди попало тикнути пальцем і будуть мультики.Я пам'ятаю ще до війни.Поїхли в зоопарк.Ні.Поїхали в екопарк.Ні.Нікуди не хочуть.По одному разу звісно побували.Але не більше.А от по Євах-Аврорах пошвендяти,аж бігом
Діти, вони дуже люблять таке всяке. Шукай "Проста лялька мотанка"Я й сама залипнути не проти) але пам'ятаю який гарний світ без гаджетів, то намагаюсь показати його їй. Колись ми їздили до батька її в гості, вони вдвох зробили з сірників та жолудя чоловічка, а зі стяжки - пташку. То були топ-іграшки. Навіть я офігіла))
Будуть силиВмію.
Де шукати сили заставляти себе це робитипитання. Поверніть мені мій 2022й
![]()
А как же ваше плохое зрение,вы при хорошем освещении читайте,а то вообще посадите глаза.Опять весна на белом свете!
Бери... иди...
Але йди обережно!
З нашого будинку чи то збивають сосулі, чи то самі відпадають.
Розліт уламків неймовірний.
Мене це диво вже на крильці застало під навісом. Але враження...
Погода дуже гарна, навіть не дуже слизько.
Поєднання зими і весни у кращих їх проявах.
Сходила у дві бібліотеки, взяла дві книги з історії України. Домовилась, що квапити не будуть з поверненням.
Читаю при настольной лампе свет слева, книжку кручу в руках для положения лучшей яркости и контрастности. Стараюсь найти издание с хорошим шрифтом.А как же ваше плохое зрение,вы при хорошем освещении читайте,а то вообще посадите глаза.