Тут могла бути Ваша реклама!

Война: события, люди, впечатления

🟠 21:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 21:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Великі сумніви, що там взагалі щось було, мабуть тільки в її хворій уяві. Вивалити на загал стільки брудної білизни, не дочекавшись навіть поховання. Вже й до загиблих дісталася. Так обгадити людину, яка вже нічого не може ні спростувати, ні заперечити. Як про це читати колишній дружині й доньці, молодій нареченій, у якої це може було перше кохання. В такі важкі для них часи завдати стільки болю. Діставала військових, тепер і до близьких дісталася. Політична тварина.
Нарцисс она классический. ,,На похорон не піду,, ,,ти став абстракцією,, и т.п. Жива, здорова, ест, пьёт и какает, ещё её и кто-то целовал, как же не сообщить всем.
Дура.

• 🟠 21:41 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Мене ще вразило "коханцю" . Не "коханий", а саме "коханцю". " Просто ще одна історія війни"
Потвора

Мене ще вразило "коханцю" . Не "коханий", а саме "коханцю". " Просто ще одна історія війни"
Потвора
Ну вы шо. Кохання может и безответным. А теперь весь фейсбук в курсе, что политик то роковуха, и у неё был коханець, то есть личная жизнь. У Безуглой. Ну хоть на войне...прости господи...

Ну вы шо. Кохання может и безответным. А теперь весь фейсбук в курсе, что политик то роковуха, и у неё был коханець, то есть личная жизнь. У Безуглой. Ну хоть на войне...прости господи...
...а чому думаєте,що зараз немає,вона дівка небідна

...взагалі, для чого викладати на форумі ото все про її життя?
Дозор проникся, вероятно :незнаю:

Есть тема про эту убогую, чего б туда эту простынь не отнести - не понятно :незнаю:

Простынь - во всех смыслах этого слова. :рл:

...взагалі, для чого викладати на форумі ото все про її життя?
Её надо спросить, зачем она на фейсбуке , зная что растащат по инету, все это пишет. На похороны она не пойдёт. Да не ходи , не дергай имя человека, варись в своей политике и хайпись на клоунах оттуда.

Дозор проникся, вероятно :незнаю:

Есть тема про эту убогую, чего б туда эту простынь не отнести - не понятно :незнаю:

Простынь - во всех смыслах этого слова. :рл:
Впечатлился. В тему про впечатление и принёс.

признатся в трагических отношениях публично - очень смело.
Тупость это.
Неуважение к памяти погибшего и бестактность по отношению к его родственникам.

Смелость надо было проявлять пока человек был жив.

ИМХО, имеет право.
Как обиженная женщина маме своей рассказать. Как политик - под конец своего монолога о любовнике не приплетать его похороны - погибшего украинского воина. Мозги надо иметь.

ИМХО, имеет право.
Право имеет - его мама.
Или любой другой ЕГО родственник.

PS. Я вас больше "огорчу":
есть не маленькая вероятность, что все еще тупее и проще, чем нормальный человек может себе вообразить.
Пташка - одна, единственная и неповторимая.
А "кому-то" очень надо , чтобы было несколько, и как можно более медийно.

Как обиженная женщина маме своей рассказать. Как политик - под конец своего монолога о любовнике не приплетать его похороны - погибшего украинского воина. Мозги надо иметь.
Похоже, что у этой активной дамы язык редко бывает на привязи..это она так свободу слова понимает, что ли.)
А может чувствует радость, когда в ее сторону плюют?
Какая-то аномалия..Но этот случай - это лютый капец(

Надеюсь, что она додумается выйти с каким-то опровержением, что это ее аккаунт взломали)
А иначе ее надо отправить подлечиться.

Чім дальші, тим больше буде таких історій🤷‍♀️ тут просто совпало шо она публічна тьотка, а є ж і обичні. І історії не всігда красіві. Уви.

Знав Єнота особисто, тому зачепило 😡. Навіщо писати про загиблого, якою би людиною він не був?
Безугла - хвора.

Напишу тут, раз там ірочка зносить
@Sefida
Соромно українцю може бути лише за одне - що він не в ЗСУ. А не за те, шо кудись звідкись поїхав.
Ти не в ЗСУ. Сидиш в своїй квартирі мішенню, як і всі інші цивільні харків'яни. І чомусь в твоїй картині світу прєстарєліє батьки і малєнькіє дєті дають індульгенцію на виїзд з міста. А у кого їх нема, тим має бути соромно, що вони виїхали з Харкова.
Я думала ця обсосана 100500 раз тема вже не актуальна. Але нє, я бачу що спливає. Важлива для тебе. Не для форумчан, особисто для тебе. Може варто пошукати відповідь в собі? А не питати у мене чи все у мене ок.
Спочатку кинути мені пред'яву що я виїзжала, а ти ні дня не покидала Харків.
Потім трохи здати назад, ну да, ну да, малєнькіє дєті, я всьо панімаю.
Нє, киця. Нє панімаєш.
Мені соромно що я не в армії. Всі 3 роки соромно. За інше не соромно ні хріна.
І ще, надалі чи все ок питай у ірочки, прожекта і прочєй діванной компанії, якій не соромно ващє ні за що і ніколи.

Какие-то сплошные ребусы. Я ничего не понимаю. :незнаю:
И охота вам страдать фигнёй, нагонять туман, писать
на форуме так, чтобы могли понять только некоторые
причастные? Почему нельзя выражаться ясно и просто?
Тут - про потвору Марьяну, тут же про какую-то ірочку...
Ничего не понять, бесит!

Назад
Зверху Знизу