Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Українка LOBODA стала першою зі Східної Європи, кого покликали на проєкт від американської GRAMMY.

Її виступ наживо англійською та українською мовами вже доступний на офіційному сайті (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
) та Youtube американської музичної премії GRAMMY.

В рамках проєкту Global Spin Світлана Лобода виконала пісню “Mentor”.

“Для мене ця новина — велика честь і відповідальність. З радістю прийняла запрошення виступати і пишаюся можливістю представити свою країну на такій масштабній світовій платформі”, — заявила LOBODA.

Проєкт національної академії мистецтва та звукозапису Греммі Global Spin створений, аби об'єднати світову музичну спільноту. LOBODA стала першою зі Східної Європи, кому випала честь виступити на цьому заході.
7

Українка LOBODA стала першою зі Східної Європи, кого покликали на проєкт від американської GRAMMY.

Її виступ наживо англійською та українською мовами вже доступний на офіційному сайті (
) та Youtube американської музичної премії GRAMMY.

В рамках проєкту Global Spin Світлана Лобода виконала пісню “Mentor”.

“Для мене ця новина — велика честь і відповідальність. З радістю прийняла запрошення виступати і пишаюся можливістю представити свою країну на такій масштабній світовій платформі”, — заявила LOBODA.

Проєкт національної академії мистецтва та звукозапису Греммі Global Spin створений, аби об'єднати світову музичну спільноту. LOBODA стала першою зі Східної Європи, кому випала честь виступити на цьому заході.
7

Це пиздець. Наступний крок - зал слави рок-н-ролу

А кто подскажет клип на трубе, типа "я люблю Лободу", там лысый из Квартала типа вешается от неразделённой любви к Лободе, верёвка обрывается, он падает, а верёвка на него витками падает и падает, метров 100 наверное. Ну и другие приколы в том клипе, как пытаются покончить жизнь от любви к Лободе

А кто подскажет клип на трубе, типа "я люблю Лободу", там лысый из Квартала типа вешается от неразделённой любви к Лободе, верёвка обрывается, он падает, а верёвка на него витками падает и падает, метров 100 наверное. Ну и другие приколы в том клипе, как пытаются покончить жизнь от любви к Лободе
Та я хз. Таке гівно не дивився ніколи

.
В этом году было утверждено восемь кандидатур:

...5) Александр Мамалуй - судья Верховного Суда, заместитель председателя Верховного Суда, майор. Трижды (в 2014, 2015, 2022 годах) добровольно становился на защиту Украины.

...«Традиция присвоения звания почетных граждан была прервана в советское время. Однако ее восстановили. Среди кандидатур, утвержденных сегодня, - преимущественно военные, которые защищают наш родной город и всю Украину. Благодаря им мы имеем возможность жить и работать», - отметил городской Игорь Терехов.

Решение об утверждении списка кандидатур будет рассмотрено на ближайшей сессии Харьковского городского совета."

Напоминать ник Александра на ХФ, полагаю, излишне ;)

(голосом мужичка из "Падал прошлогодний снег") "Рановато будет!"

Про послевоенные перспективы Харькова. Нерадостные:

hc=xutLNkC0Mt4Q7kNvgGGXo0X&_nc_ht=scontent.fhrk8-1.jpg

а ти за що тремтиш?
А мені тремтіти ні за що. Бо не президент, не бізнесмен, навіть авто не маю (їздити особливо нікуди та й зір ні в біса).

А пролетарям (тутошнім енжініггерам у тому числі), як казав класик, втрачати нічого. Окрім власних ланцюгів. Декілька сотень баксів на місяць - то не статок :)

Тож хай тремтять куповані... хвости собак при владі. Бо хижаки знають, що буде, як у суспільстві масово розпочнуть горіти запобіжники.

Назад
Зверху Знизу