Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

щоб обох дівчат знайшли
«Ангеліна та Олександра — дві сестри, обидві загинули на місці. Дівчатам було 18 та 19 років. Старша, Ангеліна, була вагітна. Із сестрою та свекрухою вона приїхала до паспортного столу оформлювати документи».

Сестри Нечволод — двоє з п'яти загиблих через російський ракетний удар (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
) по Ізюму. 19-річна Ангеліна готувалася стати мамою, її 18-річна сестра Олександра була дружиною українського військового та мала однорічного сина. Про це повідомили в Борівській селищній раді.

Разом з дівчатами загинув водій, який їх привіз. З усіх, хто приїхав, вижила мати чоловіка Ангеліни — Валентина Жальпіс, яка на відео. На момент запису цього інтерв’ю жінка ще не знала про загибель своїх близьких, пошуково-рятувальна операція тривала

IMG_5651.webp

Господи, какая трагедия. Твари и выродки!
Убивают наших даже ещё не рождённых детей,
сиротами, калеками оставляют маленьких.
Первоначально описала эту трагедию так, как
услышала по радио сразу. Душа болела, что водитель
погиб, а оказалось - и две сестрички. Плачу
целый день. Такое горе в семьях.

не знаю... уже нет того обьекта.. где то в районе конного светило ярко
Юзер решил, что разведчик.
Его обсмеяли. Юзер согласился, что паранойя. Это было до 21.00.
А ночью Терехов написал, что в центральной части города.
Хотя это скорее то, что называется середмистя - не центральный центр.
Скорее всего он имел в виду первый прилет, названный СР.

У моих знакомых родня там в Изюме. Местные и не далеко от прилета живут. Но обошлось.
Люди пожилые, решили, что терять нечего. Пережили там 2022, ну и дальше живут.

Леля!
По этой логике нужно снести тему о транспорте.
Там маршруты временного движения указаны с названиями улиц следования.
При этом с новыми названиями, а не до переименования.

Леля!
По этой логике нужно
По мне, так каждый отвечает за себя, без экивоков на соседа.
А логика во время войны одна - не навреди! Даже косвенно,
даже теоретически.
"Нам не дано предугадать, как слово наше отзовётся"

А оце сижу думаю куди на акаунт інсти пожалітись. Бо отам явно шось не те. Показують домівки побиті, адреси, ще й коментують - типу мене попросили зняти будинок, от я прийшла показую детально, а в коментах одні росіяни. Шось не те.
Сюди?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

• Це лайк!
Реакції: 023
Вчорашні фотки прибрала, то була фотовиставка для ТС. Показую - прибираю. Загалом не ставлю тут фотки свого міста, поки йде війна, хоча у мене їх до фіга класних. Забобонна.
А оце сижу думаю куди на акаунт інсти пожалітись. Бо отам явно шось не те. Показують домівки побиті, адреси, ще й коментують - типу мене попросили зняти будинок, от я прийшла показую детально, а в коментах одні росіяни. Шось не те.
Я взагалі не фотографую.
Але ось у повідомленні Дозору, копіпаст з каналу Харків 1954, вид на мерію без вікон супроводжує текст про переселенців.
Претензія не до Дозора.
І навіть не про шпіонів.
Будь-яке фото має стосуватись теми. А фото мерії якость штучно приліплене. І викликає негатив, а не позитив.

Неужели на таком расстоянии так слышно шахед? Удивительно.

Кстати, проданное внизу под кульком на спуске старинное здание, которое чуть было не разрушили, явилось мне на глаза со следами реставрации.
Вверху доложили кирпичом кладку, окна не поменяли форму, стекла частично вставлены.
В какие руки попало в итоге, того не знаю.

Назад
Зверху Знизу