Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Вчера смотрела на фото из подвала, где у наших четвероклассников был последний звонок в начальной школе.
После новобаварского прилета не всех родители и в подвал отпустили.
Дети подземелья....
Сердце успокоится, когда кацапские дети будут жить и учиться в подвалах и под землёй, а наверху будет Армагеддон.

Вчера один наш местный герой из ВСУ спросил - ну как оно тут жизнь? и сказал - не волнуйтесь, все будет хорошо.
Это ему я еще в 2022 руку пожимала, как первому герою из знакомых.
Вчора раз 5 передивилась. Вмикаю цей ролік коли накатує. :D

То ще півбіди, у одніх батьки на випускних, у інших немає, і наші люди замість того щоб бути обережними до чужих почуттів, візьмуть і потопчуться по тих кому важко.
Для меня такое дико и неприемлемо.
И вообще в голове не укладывается....

Для меня такое дико и неприемлемо.
И вообще в голове не укладывается....
...для мене дичь і сюрр почався,коли обрали вітю янукєвіча президентом, я зрозумів, що скоро почнеться війна з кацапами

Коли мій пішов, я наслухалась.
А оцей воїн вище, в одному з роликів своїх розказував. Мав розмову з дівчиною, яка попала на тусовку в Києві, з шишками, чиновниками в тому числі, у неї там питають, хто твій хлопець. А хлопець воює. І їй кажуть, тю, а шо ти з ним робиш, він же не заробляє нікуя) Таке відношення нагорі, шо про пересічних казати.
у меня в окружении-общении такого нет. Простые люди, друзья, родня, соседи - нет идиотов и нет провокаторов. ну и богачей среди нас нет. это да.

У меня за окном птица орет похожее на - 10 тысяч! 10 тысяч!
Не пойму, на что она намекает. :(
Вот что заметил.куда то вороны пропали.те которые чёрные. Именно ворон черные.а появились вороны серые с чёрным и куча сорок.так вороны последнее время очень громко разговаривают на своём. Пару лет назад такого не замечал.

Вот что заметил.куда то вороны пропали.те которые чёрные. Именно ворон черные.а появились вороны серые с чёрным и куча сорок.так вороны последнее время очень громко разговаривают на своём. Пару лет назад такого не замечал.
:) Просто не замечали :)
Вороны тоже перелетные, просто расстояние "зимовки" меньше.
Ну, т.е. вороны у нас летом и зимой - это разные птицы, с разными гнездовьями

Приехал на денек в Харьков. В подьезде тишина. Половина соседей выехали, из тех кто остался некоторые интересовались не сдают ли хаты в моих ебенях в т.ч. и на зиму. В целом народ депрессует

Приехал на денек в Харьков. В подьезде тишина. Половина соседей выехали, из тех кто остался некоторые интересовались не сдают ли хаты в моих ебенях в т.ч. и на зиму. В целом народ депрессует
В яме я такого не вижу. Много желающих снять жилье. В моем доме уже все сдано.

В яме я такого не вижу. Много желающих снять жилье. В моем доме уже все сдано.
Безумству храбрых поем мы песню! У меня под окнами обычно вечером сложно припарковаться. Сегодня моя машина ночевала одна на примерно 8 мест

Безумству храбрых поем мы песню! У меня под окнами обычно вечером сложно припарковаться. Сегодня моя машина ночевала одна на примерно 8 мест
Район на район не похож.
Я ж в яму зову, а не какую-нибудь возвышенность.
За выходные несколько беременных видела месяцев на 6 живот.

Прочитала в теме про Войну без Флуда, что есть надежда, что Хаймарс побил установку С300 за блятьгородом, из которой по нас били.
Следы в небе сегодня - об этом?
Очень хочеться....

Вголос таке питати не варто, загалом тема дітей не дуже вдала тема для жартів.
Це не жарт, а холодна логіка. Явище стало дуже помітним в Україні.

Що, звичайно, ніяк не дотичне до загибелі батька чотирьох дітей. Якому шана та вічна пам'ять.

Чи відомі Вам факти часів війні у Афганістані? Тоді ще "податок на яйця" діяв. 6 (шість) відсотків від нарахованої заробітної плати.

Так от: єдина дитина гинула на війні - і держава починала нараховувати вбитому горем батькові податок з наступного ж місяця! Випадки не поодинокі.

Держава ставилася, ставиться та завжди буде ставитися до поголів... населення, як до своєї власності. Й, не маючи зворотнього зв'язку, нахабнітиме дедалі більше!

Виборче право не може бути загальним: у когось - весь пакет обов'язків, у інших - дещиця. А це веде до розпаду. У тому числі держави - її розвалять агресивні сусіди, які не переймаються іншими цінностями!

QXcuanBn.webp

NEEuanBn.webp

SXcuanBn.webp

V3cuanBn.webp

cmcuanBn.webp

T0EuanBn.webp

eHcuanBn.webp

VFEuanBn.webp

N1EuanBn.webp

c3cuanBn.webp

d3cuanBn.webp

c2cuanBn.webp

YVEuanBn.webp

RUEuanBn.webp

cVEuanBn.webp

cVEuanBn.webp

VXcuanBn.webp

aGcuanBn.webp

dVEuanBn.webp

cEEuanBn.webp

eWcuanBn.webp

RVEuanBn.webp

MmcuanBn.webp

elEuanBn.webp

Oleksandr Ratushniak

Держава ставилася, ставиться та завжди буде ставитися до поголів... Населення, як до своєї власності. Й,ине маючи зворотнього зв'язку, нахабнітиме дедалі більше!
Оце дуже влучно сказано!:клас::пиво:

Хто жартував? Я навів далеко не поодинокий факт. Народження третьої дитини дає батьку відстрочку від призову до армії. Й цією нормою користуються.

Цікаво - у середині грудня співробітник хапонув штраф. За те, що не вказав під час оновлення персональних даних третю дитину, яка народилася за півроку до того. Працює не в моєму відділі: як побачу - узнаю про суму адміністративного стягнення.

Отак тільки попрохав (не Вас!) зібрати статистику по вагітним в одному з районів міста - й одразу отримав купу звинувачень. Емоції - поганий помічник. У виборчому процесі взагалі доводить до мише... до блазнів.

Назад
Зверху Знизу