Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не вказівки. Побажання.Ви так пишете, ніби моє ставлення до чогось робить вам погоду) Облиште давати вказівки.
Так, мила Звірюшко! Маю симпатію, незважаючи на вашу подеколи експресію 🐸Да шо ж таке. Любов у вас до мене. Ну хоч українською.
Нужно подумать могла б прибавку хорошую к пенсии иметь,если б снимала и выкладывала свою прогулки по историческим дворикам ХарьковаО! Отлично!
Как раз собираю ютуб каналы харьковчан - своим надо помогать
Есть несколько хороших, но они больше "дамские", так скажем ) :
одна девочка кулинарный ведет, другая - прогулки по городу, еще - типа про историю Харькова, такое.
як все просто, маючи тільки телефон, норм відео не зробиш, + іх десь зберегати тре та монтіровать вмітиНужно подумать могла б прибавку хорошую к пенсии иметь,если б снимала и выкладывала свою прогулки по историческим дворикам Харькова
Зря вы так. Очень зря.Цікаво ... Вангую ...
Ну й тут таке діло, про побажання. Якщо моє ставлення до контенту в стилі кеворкяна і ко викликає бажання писати мені побажання) то не простіше мене в ігнор поставити? Рузькомовний контент під час війни - подарунок ворогу. А, ну да, це ж для снг, щоб всі розуміли. Так мені наприклад і англійською можна розказувать. Не заламаюсь перекласти. Але слухати *********че гавкання про Харків разом з *****ами в коментах - ***.
Я смотрела.щиро кажучи: не мав нагоди вивчати пані викладачку довше, ніж на десять секунд.
Этот давно скурвился.з творчістю Кеворкяна
С моей стз, ни одного "депутата" или такого рода деятеля в обычные блогеры причислять нельзя.Був депутатом Харківської міської ради від Партії регіонів
Влітку 2014 року виїхав з підконтрольної території України, проживав в анексованому Росією Севастополі та в Москві.
а коменти *****ів, під відео, про мир та адиннарот, це в кращому випадку, та і підписників там, запоребрикових, багато, впевнений, гроші не пахнуть, це моя думкаЦе вибір людини - заробляти російською
Автор канала может удалять комменты к своим видео.а коменти
ключеве слово - может, але буде видаляти, буде меньшати підписників, це специфіка ютуба, рос.мова"автор может".
Добре.
Ключове слово:ключеве слово
Ой, могу даже рассказать, как и через кого Эрвантович монетизироваль выделяемые ему "на округ" депутатские фонды. Та смысл?Этот давно скурвился.
С моей стз, ни одного "депутата" или такого рода деятеля в обычные блогеры причислять нельзя.
Да-да-да...є...Та я зрозуміла, експресія, надрив, шось є в цьому для вас))
шо ви ***ми розкидалися? справа не в мові, а в підписниках, тримайте себе в руках, та і *** у вас нема***** на каком языке он говорит.
Добавлю: *****, на каком языке говорит человек в пикселе.
Ну так не тяните сову на глобус, на ней уже места живого нет.справа не в мові, а в підписниках
Мат на форуме не запрещен. (с)шо ви ***ми розкидалися? ...тримайте себе в руках