Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та нічого не буде, спустять на гальмах, як і всіх інших. Скільки реально засудили після гучних затримань? А тепер ще й можна просто повернути те, за що затримали, і робити своє далі, поки знову не схоплять, ото як та "сосна корабельна" віддасть 20 млн і буде жити звичайним життямП'ятнадцять років - то в теорії. А от що буде у реалі?
Господи, у них всё записано что ли?
Ровно через три года (вчера) долбили сильно Мерефу.
Було такоє... Мав психоз (надцять рочків тому)... Щойно заплющив очі (просто нахиливши башту, сидячі за столом на зйомній хаті в Одесі), як приходить Мікола Яновіч Азаров, та муве: "убіть, убіть, убіть!!!"Мабуть, Торі у підсвідомості була.
Ви шутите??? Це обдіраловка!ОПТИКА
650 гривен мне показались просто благостью. Чуть больше 15 долларов.
Бороться и искать, найти и не сдаваться, - учили нас в советской школе.![]()
5 с чем-то или 650?Ви шутите??? Це обдіраловка!
Я котят впервые вижу. Думаю, это к Тори.мне часто котята сняться(((
в основном потери близких(((
Мунька снилась шо приблуду Муську привела, шото хочет сказать(((
шото не так(((
Бонька рад тебе кнопать
Димоксу спасибо
у него все по своему
война это война(с)
Клайди! У меня другой случай.я сам вылечился тетя в поезде подсказала
очки должен тягать с 5класса
но ни ***
Ви правільно пощитали сначала. Це больше 10 долл. Потому і обдіраловка. Це може буть цена Очків в мєсностях де пенсія 1000 дол, а не 150. Тіко і там дєшовше стоят. 🤷♀️5 с чем-то или 650?
5 таки да.
20 лет назад в Люксоптике могло быть 120 долларов, но в рядовой оптике...
На рынке можно и дешевле купить, чем 650, я думаю, но за наличку. Я я наличку только для ремонтов держу, для слесарей всяких.
650 делим на 40.Ви правільно пощитали сначала. Це больше 10 долл. Потому і обдіраловка. Це може буть цена Очків в мєсностях де пенсія 1000 дол, а не 150. Тіко і там дєшовше стоят. 🤷♀️
Терпімо це не значить справєдліво . Я про це говорю.650 делим на 40.
Это терпимо.
Это цена килограмма порошенковского Монблана.
А вот 120 долларов -это жах.
У нас у кого пенсия 5000 гривен, то считается, что живет по-бохатому.![]()
Справедливо - це коли трамп і ***ло сидять в одній камері у Гуантанамо. А ціни диктує ринокТерпімо це не значить справєдліво . Я про це говорю.
Бороться и искать, найти и перепрятать!Бороться и искать, найти и не сдаваться
Так и нам подскажи!я сам вылечился тетя в поезде подсказала
Хер его знает откуда она берётся, но у моей бабушки была катаракта, у мамы была, у тёти ( маминой сестры) была, компьютерами они не пользовались, а вот читать - любили.Может, комп влиял на эту катаракту. Откуда она взялась?